IRUM Reghin a lansat pe piață un model nou de tractor forestier

Distribuie pe:

Interviu cu ing. Mircea Oltean, director general al IRUM S.A. Reghin

În cadrul celui mai mare târg de utilaje forestiere din Germania KWF - Tagurg, Centrul de cercetare și dezvoltare a producătorului român de tractoare agricole și forestiere IRUM Reghin S.A. a lansat un model nou de tractor forestier destinat piețelor din Germania, Austria, Elveția și Belgia. Evenimentul a avut loc în perioada 9-12 iunie a.c. în zona Roding - Bavaria.

- Domnule ing. Mircea Oltean, IRUM a participat recent la unul dintre cele mai mari târguri de tractoare forestiere (TAF) din Germania. Cum a fost receptat noul model la acest târg de anvergură europeană?

- Modelul creat de colectivul de ingineri din Centrul de Cercetare și Dezvoltare - IRUM, a fost bine primit de vizitatori deoarece îndeplinește toate condițiile unui utilaj performant, capabil să satisfacă nevoile clienților.

- Care sunt noutățile tehnice a noului model expus în cadrul târgului din Germania?

- Pentru utilizator, elementul de noutate este partea de clește care conferă acestuia un grad ridicat de manevrabilitate în colectarea lemnului.

- Cum a fost apreciat noul model de tractor forestier de către specialiștii prezenți la târg?

- Utilajul pe care l-am creat este unul foarte flexibil, robust, cu un nivel tehnologic foarte ridicat, iar costul acestuia este unul foarte competitiv, iar specialiștii prezenți la târg l-au apreciat.

Putem spune că TAF-ul cu clește completează gama de skiddere IRUM cu un accesoriu cunoscut în lumea forestierilor și care are piața lui. Așa cum funcționează astăzi, este privit bine de către clienți (în special din occident), performanțele lui fiind foarte bune. Suntem în permanență atenți la solicitările de îmbunătățire venite din partea clienților și, în funcție de realismul lor coroborat cu experiența noastră, îmbunătățim în permanență această mașină.

Acest utilaj este un produs special conceput să satisfacă nevoile clienților din Europa, flexibil, robust și eficient.

- Cu ce rezultate s-a soldat participarea la acest târg de tradiție din Germania?

- Cea mai mare realizare este faptul că am reușit să expunem utilajele noastre, că au fost văzute de un public specialist în domeniu, reușind să stabilim diverse contacte cu potențiali clienți și colaboratori.

Noi suntem conștienți că toate aceste investiții în participări la diverse târguri și expoziții în țară și în străinătate sunt benefice pentru firmă, iar performanțele lor se măsoară în timp.

 

Lasă un comentariu