Apa din Weekend, numa' bună de scăldat!

Distribuie pe:

Apa din bazinele Complexului de Agrement și Sport „Mureșul" din Târgu-Mureș se încadrează în parametrii normali, prevăzuți în normele legale. „În prima jumătate a acestei luni, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au prelevat mai multe probe din apa bazinelor, în vederea efectuării analizelor de specialitate. Potrivit buletinelor de analiză, s-a constatat că apa din bazinele de înot este corespunzătoare; drept urmare, cei care aleg să facă o baie în bazinele din complex nu trebuie să se îngrijoreze", ne-a informat Cosmin Blaga, de la biroul de presă al primăriei.

În medie, 5.000 de persoane își petrec, zilnic, timpul liber la Weekend, numărul lor depășind chiar 10.000 în zilele caniculare.

Pe tot parcursul sezonului estival, asistența medicală a publicului vizitator este asigurată prin funcționarea, în cadrul complexului, a unui post de prim ajutor, cu personal medical calificat, și dotat cu materiale sanitare necesare.

Complexul de Agrement și Sport „Mureșul" este unul dintre cele mai mari și mai moderne din România, dispunând - pe lângă bazinul olimpic - de bazine pentru înotători, neînotători și bazine speciale și pentru copii, inclusiv o piscină din polipropilenă pentru copii sub trei ani. Tot pentru cei mici sunt amenajate două parcuri de joacă dotate cu leagăne, tobogane, foișoare, gropi cu nisip, căsuțe, figurine zoomorfe. Plaja din incinta complexului este amenajată cu pajiște naturală.

Reamintim că prețul unui bilet de intrare la Weekend este de 6 lei pentru adulți, iar pentru elevi, studenți și pensionari, un bilet costă 3 lei.

Lasă un comentariu