Aspirina e eficientă și în...mașina de spălat!

Distribuie pe:

Site-ul casa&gradina.ro susține că spălatul rufelor va deveni o joacă de copii după ce vom folosi un truc la îndemâna oricui, și anume adăugarea în mașina de spălat a unei pastile de... aspirină!

Îngălbenirea sau înnegrirea hainelor deschise la culoare este unul dintre lucrurile care te scoate din minți de fiecare dată când speli rufe? Ei bine, aspirina îți sare în ajutor!

Aspirina conține o substanță acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerț.

Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune două tablete de aspirină în cuva mașinii de spălat. Astfel, te vei asigura că hainele tale nu își vor schimba culoarea.

Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluție din două tablete de aspirină pisate și 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă și lasă-le acolo peste noapte.

Dimineața, scoate hainele din apa cu aspirină și pune-le la uscat. Vei observa că acestea sunt imaculate", suntem sfătuiți. Oare, ce avem de pierdut dacă încercăm?! 

Lasă un comentariu