Cine anunţă întreruperile în furnizarea energiei electrice?!

Distribuie pe:

Mai mulţi locuitori din Târgu-Mureş, strada Mihai Viteazul, ne-au sesizat, ieri (22 iulie 2016), că de la ora opt dimineaţa nu beneficiază de energie electrică şi că, după mai multe telefoane date la societatea de profil, au aflat că se efectuează lucrări programate cu mult timp înainte, iar la ora 16 va fi reluată furnizarea.

Cât despre calendarul acestor lucrări, Societatea Energetică Electrica (fostă SC Electrica SA) le-a recomandat oamenilor să consulte site-ul www.electrica.ro, unde vor găsi toate detaliile, pe localităţi şi zile, în care vor fi întreruperi de furnizare a energiei electrice.

„Noi eram obişnuiţi să fim anunţaţi prin presa scrisă sau la televizor despre aceste întreruperi programate de Electrica, nu să ne trezim dimineaţa că niciun aparat electrocasnic nu mai funcţionează, niciun calculator (apropo de verificat pe site). Dacă am fi fost anunţaţi din timp, am fi luat măsuri de evitare a neplăcerilor create de lipsa energiei electrice. Înţelegem că sunt necesare lucrări de întreţinere a reţelei, dar să ştim şi noi de ele, aşa cum se întâmpla până nu de multă vreme. Nu toată lumea se pricepe la calculatoare, dar la citit ziare şi la vizionat ştiri la televizor ne descurcăm", ne-au spus oamenii. 

Lasă un comentariu