Dascăli mureşeni - Ioan Adrian I. Pop

Distribuie pe:

S-a născut în ziua de 20 septembrie 1981, în oraşul Bistriţa. A absolvit cursurile liceale în municipiul Bistriţa. În perioada anilor 2005-2008 a fost student la Facultatea de educaţie fizică şi sport din cadrul Universităţii „Spiru Haret" din Bucureşti, după care a fost Masterand, obţinând diploma în anul 2010. Între anii 2009-2011 a urmat cursurile Şcolii Federale de Antrenori de Fotbal, obţinând Licenţa „A" UEFA, care îi permite să antreneze pe teritoriul României.

Din anul 2008 a fost profesor de sport la Gimnaziul „Sfântu Gheorghe" din comuna Sângeorgiu de Mureş. În anul 2009 obţine din partea Ministerului Tineretului şi Sportului un Certificat de Identitate Sportivă pentru Asociaţia Sportivă „Sfântu Gheorghe" din Sângeorgiu de Mureş. Obţine cu echipa de fotbal a şcolii locul I la faza pe catedră desfăşurat în sala de sport a şcolii. Participă cu echipa de fotbal şi în calitate de organizator la Concursul de Fotbal „Zilele sângeorzene" în anii 2009 şi 2010. În anul 2010 obţine locul I pe judeţ, desfăşurat în localitatea Nazna. Participă cu echipa de fotbal a elevilor din Gimnaziul „Sfântu Gheorghe" din Sângeorgiu de Mureş la etapa zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar de la Braşov în anul 2010 şi câştigă locul I.

S-a bucurat de multă apreciere a Conducerii şcolii pentru bunele rezultate sportive pe plan local, judeţean şi naţional cu echipa de fotbal. După plecarea de la Gimnaziul „Sfântu Gheorghe" îşi continuă activitatea de antrenor la A.S.A. Târgu-Mureş ocupându-se de pregătirea juniorilor. În această calitate a obţinut rezultate remarcabile la nivel naţional.

Lasă un comentariu