A Xl-A EDIȚIE A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE CHITARĂ „HARMONIA CORDIS” - TÂRGU-MUREȘ, 10-15 AUGUST 2016

Distribuie pe:

Iubitorilor de muzică clasică din Tg.-Mureș care duc în vacanță dorul concertelor cu care ne delectează Filarmonica li se pregătește un răsfăț de zile mari. În perioada 10-15 august, Palatul Culturii și Cetatea Medievală vor deveni gazdele Festivalului Internațional de Chitară Clasică „Harmonia Cordis”, un eveniment ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție. Artiști din România, Japonia, Franța, Ungaria, Marea Britanie și Serbia se vor întâlni pe parcursul a șase zile la Tg.-Mureș pentru a oferi o mostră de sublim tuturor celor care doresc să simtă că muzica ne face viața mai frumoasă. Organizatorii au decis ca intrarea să fie liberă, astfel încât acordurile să poată atinge corzile sensibile ale cât mai multor spectatori.

Invitatul special al ediției este Tommy EMMANUEL, cunoscut chitarist australian, deținător al unor degete magice care imprimă corzilor un stil inconfundabil, capturat pentru eternitate în cele peste treizeci de titluri discografice datorită cărora a devenit celebru.

Așteptăm cu nerăbdare zilele chitaristice care vor schimba pentru o aproape o săptămână ritmul în care trăiește orașul nostru.

Lasă un comentariu