Europa, după Brexit - Situaţie tensionată la Londra!

Distribuie pe:

Se poartă lupte crâncene la Londra, în aceste zile, între motanul Larry, din Downing Street 10 (reşedinţa primului-ministru britanic - n.n.) şi Palmerson, motanul Ministerului de Externe, relatează telegraph.co, îndemnând Cabinetul Marii Britanii să-şi asume răspunderea pentru ciorovăiala dintre cei doi combatanţi.

Vălătuci de blană au zburat în aer, la începutul acestei săptămâni, când cei doi s-au luat la harţă, din nou, pe Downing Street. Potrivit martorului ocular Steve Black, motanul Larry a rămas fără zgardă în lupta cu Palmerson, vânătorul-şef de şoareci de la Ministerul Afacerilor Externe.

Steve Black reletează: „A fost absolut îngrozitor. Se bat de săptămâni de zile. Azi dimineaţă (1 august -n.n.) eram acolo, cu treburi, şi, dintr-odată, apare Palmerson, de la Externe. Vor sfârşi prin a se ucide unul pe celălalt… Se fixau din priviri. Am auzit ţipete îngrozitoare…

M-am întors, şi chiar la numărul 11 din Downing Street, i-am văzut cum, efectiv, îşi smulgeau blana unul altuia. Urechea lui Palmerson era într-un hal fără de hal, iar Larry şi-a pierdut zgarda. M-am dus la ei să-i despart şi m-am ales cu o zgârietură zdravănă la picior; deşi purtam pantaloni lungi, ghearele mi-au străpuns pielea".

Fotoreporterul care a urmărit scenele de luptă este îngrijorat de faptul că nu se iau măsuri şi că această rivalitate ar putea sfârşi prin moarte: „S-a mers prea departe şi nimănui nu pare să-i pese. Mai mult, lucrurile se petrec chiar sub fereastra Theresei May (premierul britanic - n. n.) şi se zvoneşte că noul Cabinet are de gând să-şi facă rost de o pisică. E o întreagă nebunie cu pisicile, în Downing Street, fiindcă se bat toate pentru un teritoriu mic".

Steve Black a precizat că, în cele din urmă, un poliţist înarmat a intervenit să-i despartă pe cei doi şi s-a ales şi el cu o zgârietură uriaşă pe mână.

Fotografii din timpul bătăliei îl înfăţişează pe Palmerson cu o bucată de blană lipsă, iar Larry a fost transportat la spitalul veterinar, cu o labă ruptă în timpul ostilităţilor.

Conflictul a produs multă emoţie pe reţelele de socializare, utilizatorii au format, deja, „tabăra Larry" şi „tabăra Palmerson".

Motanul de la Externe a mai comis, recent, un delict, violând proprietatea de la Downing Street nr. 10: el s-a strecurat pe uşa deschisă şi a dat buzna în locuinţa primului-ministru. Palmerson a fost evacuat, fără menajamente de către poliţişti, pe care i-a privit, apoi, cu o răceală sfidătoare… (sursa - telegraph.co)

Lasă un comentariu