El este starostele tâlharilor care au jefuit România!

Distribuie pe:

Una câte una, lighioanele din Cartelul Mafiei Românești, care controlează și fură de peste un sfert de veac banii Țării, sunt prinse în undița reglărilor de conturi. Doar e an electoral și … care pe care! Un lucru este cert: toate funcțiile din sistemul de stat și politic, atât de corupt și depravat, sunt ocupate cu șpăgi uriașe și trafic de influență, spre beneficiul ocupanților și al partidelor din care provin. Nu scapă de acul undiței nici motociclistul Tăriceanu, omul cu cinci soacre, cel care a adunat în ALDE toți penalii scăpați de votul Parlamentului! Tăriceanu s-a jucat cu focul de s-a ars și clientul de conjunctură, Bogdan Olteanu, care, în urma efortului depus în slujba mafiei de stat și politice, fusese recompensat cu fotoliul de la BNR. Se știe că Bogdan Olteanu - intelectual făcut pe repede înainte - a renunțat la studiile universitare de automatică din cauza politicii, dar, în timp, s-a mai perindat cu taxă pe la câteva cursuri cu termen redus: filosofie, drept și finanțe, unde a învățat atât de strălucit, la fel cum sunt eu popă. Arestarea viceguvernatorului Bogdan Olteanu este o palmă grea pe obrazul BNR, dar și un semn că acolo colcăie mafia! Vă rog, nu e nimeni să o consoleze pe Alina Gorghiu, așa de apropiată, în începuturile de poveste, cu Olteanu! Nimeni nu vrea să-i șteargă lacrimile de bucurie! Fotoliul de la BNR al fostului iubit e gol, iar actualul soț al Alinei își face visuri cincinale. Cum va merge ea neconsolată în instanță, pentru declarații cu privire la combinația de interese financiare și de orgolii politice, finanțată prin spolierea statului? Ce mai contează, acum e șansa lui Iohannis să îngroape ALDE, să aducă PNL la guvernare și să aibă Guvernul său.

Poftește cumva fotoliul de la BNR?

Ziarul Obiectiv scrie că „Alina Gorghiu a avut o viață amoroasă tumultuoasă, oscilând între liberalul Mihai Voicu, fost ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, și viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu. Mai întâi s-a iubit cu pnl-istul Mihai Voicu, apoi cu Bogdan Olteanu. Ulterior a revenit la prima dragoste din PNL. În 2009, Bogdan Olteanu, însurat și cu doi copii, a divorțat, iar gurile rele spun că Alina Gorghiu ar fi fost cauza despărțirii. Deși a negat tot timpul relația cu Oltean, paparazzii au surprins-o, la scurt timp după ce Bogdan Olteanu a divorțat, întrând în casa acestuia și ieșind altfel îmbrăcată sau chiar rămânând peste noapte. Idila n-a durat mult, Alina s-a întors la prima iubire, liberalul Mihai Voicu, iar Bogdan Olteanu a mai acordat o șansă relației cu fosta soție. Alina Gorghiu e măritată acum cu Lucian Isar (care-l critică dârz pe Isărescu, adică ciobul râde de oala spartă) și se bucură de sprijinul președintelui Iohannis, care a propulsat-o în fruntea PNL." Ia, uite cine vorbește despre Mugurel! Lucian Isar salivează cumva după fotoliul lui Olteanu? Vai, ce fripturiști!

Gata să fugă la primul fluier, în cazul unor noi dezvăluiri!

Nu doar Alinuța trebuie consolată, ci și matusalemicul trilateral multilateral doctor în științe economice, Academician Mugur Isărescu, cu nimic mai „academician" decât Elena Ceaușescu. Implicat în împovărarea financiară a României, cunoscut din cămătăria legalizată cu băncile comerciale, Isărescu ne duce din nou cu preșul, cum a făcut în peste un sfert de veac de dictatură bancară! Mai este cazul să amintesc de aurul României expediat în străinătate „pentru mai multă siguranță?" Controversatul și tot mai contestatul Guvernator a anunțat prin vocea lui Dan Suciu, purtător cu vorba al BNR, că s-a pensionat. Nu cumva ieșirea teoretică la pensie din 2014 este legată ombilical de ceea ce Vântu mai are de dezvăluit? Ieșirea sa la pensie e o țeapă pe față, un os de molfăit în gura presei. Isărescu e bine-mersi tot la BNR, cu un picior înăuntru și cu unul în afară, gata de fugă la primul fluier, în cazul unor noi dezvăluiri! Trebuie văzut dacă „logofătul" ia și pensie și salariu, și la cât se ridică suma! „Logofete brânză-n cui, lapte acru-n călimări", chiu și vai prin buzunarele românilor, cum să te dai matale dus la pensie, ispravnice, când ai mai câștigat în Parlament un nou mandat la BNR, cu două luni înainte de a deveni pensionar? Ce sfidare, câtă impertinență la cei ce l-au votat! Pe 1 august 2016 a împlinit 67 de ani, iar poporul român îi urează în cor „La mulți ani!". Doamne ferește!, nu la BNR, ci la beciul domnesc, dacă i se dovedesc „ingineriile financiare".

N-are nimeni curajul să-i arate ușa?

Parlamentarii ăștia, cărora le scârțâie mintea de îi latră câinii pe stradă, au dat votul cu ochii închiși unui dictator financiar, care, în mod legal, era deja pensionar, iar el, de voie bună și noroc chior, și-a tras cinic limuzine de lux superdotate! Mugur Isărescu a ieșit la pensie doar cu titlu informativ! Inteligența sa făcătoare de sclavi financiari e tot la BNR, chiar foarte activ pe latura achizițiilor de lux. Va pleca de la BNR doar cu picioarele înainte! N-are nimeni curajul să-i arate ușa, că ar avea de-a face cu vicontele Etienne Davignon- Bilderberg. Dacă nu era de-al lor, de-al dușmanilor țării, nu era numit, imediat după lovitura de stat, guvernator al Băncii Naționale - mare staroste peste tâlharii care au prădat România, de la uneltele câmpului până la patrimoniul național. Potrivit fostului ministru Lucian Isar, Mugur Isărescu primește 40 de mii de euro pe lună, sumă cosmică pentru un salariat român, bani proveniți din pensie, salariu, bonusuri de performanță și participări la ședințe. Să fie la concurență cu Mircea Dinescu, căruia Stelian Tănase i-a oferit același salariu la TVR, pentru două ore de scălămbăială pe săptămână! Ce lux și ce risipă la hoții aceștia, într-o Românie extrem de săracă, unde salariul mediu este de 350 euro! Auziți, pretenție! Isărescu e plătit ca să participe la ședințe! Cum să nu, crama de la Drăgășani și celelalte afaceri personale înghit bani cu nemiluita!

 

Lasă un comentariu