Manipulare! Nu vă (mai) lăsați înșelați!

Distribuie pe:

Românii s-au săturat de abureala „diplomată" a acestor lichele de stat și politice, aflate la guvernare din '90 încoace, când în opoziție, când pe metereze. Acești descreierați ai Puterii au reușit ce n-au reușit, timp de sute de ani, marile imperii: să acapareze tot, să vândă tot, să fure tot ce era de furat, să se burdușească de bani și averi. „Proiectul de țară", din care Iohannis a mormăit în fața microfoanelor câteva fraze cu intonații de școlar începător, e o gargară publicitară, o colectă de lozinci copy-paste. Nu putem spune, colecție! O adunătură de fraze fără cap și fără coadă. Un alt mod parșiv de a distrage atenția de la realele probleme interne și externe. Noul proiect de țară e o ducere cu zăhărelul, cum a făcut de un sfert de veac toată clasa repetentă a politicii românești! Ei, stăpânii compromisurilor, care au alăptat corupția, clientelismul, sărăcia și subdezvoltarea, vor continua să escrocheze, să exploateze, să taxeze până la ultimul leu poporul. În acest proiect vom găsi, pe lângă alte măsuri păguboase pentru România și cetățenii ei, taxarea gunoiului pe care românul îl duce la tomberon, în funcție de numărul sacilor și de greutatea lor. În proiect este cuprinsă și vânzarea unor bucăți din Societatea Națională a Sării - societate strategică ce administrează resursele României. Tovarășe Cioloș, acest guvern de tehnocrați care a muncit atât de mult încât umblă deșelat, nu e capabil nici măcar să se exprime în spațiul public!

Cu ce-i încălzește pe români un nou proiect de țară, impus de marile puteri? Sărăcia a împânzit România, iar pămpălăul-șef al Consiliului Fiscal și-a permis să declare că românii au pensii și salarii mari. Să fii orb și surd e de înțeles, dar să fii prost, neinformat sau manipulat e o calamitate! Dacă nu știai, tovarășe ignorant Ionuț Dumitru, află că România este ultima pe listă cu cele mai mici salarii și pensii din UE

și prima pe listă cu cele mai stufoase, mai multe și mai mari taxe. Alo, tovarășe Cioloș, ce faceți cu acești incompetenți, ce faceți cu salariile, pensiile, locurile de muncă și nivelul de trai? Prioritară, în proiectul de țară, trebuie să fie mărirea salariilor și pensiilor, până vor ajunge la nivelul celor din UE! Că de aia suntem în UE! Nu doar pentru taxe, impozite și prețuri ca în UE, din salarii de lumea a treia! Ce atâtea legi ale salarizării, atâtea hârțoage inutile? Românului îi trebuie bani ca să trăiască decent, nu are nevoie de legi prost concepute și rău aplicate! Ce mare brânză ați făcut de când v-a pus Marele Excursionist pe jilțul guvernului? Se pare că toată gașca voastră merge pe deviza: „Totul pentru noi, nimic pentru Țară!"

Toate guvernele postdecembriste au întocmit proiecte peste proiecte, dar România, tot captivă în subdezvoltare este! Ne tot mințiți cu proiecte, care de fapt hrănesc corupția voastră, clientela și tutela străină (SUA, Bruxelles, FMI, BM, NATO)! Iar noi dormim sforăind în papuci și tolerăm sistemul lor toxic, care a otrăvit viața românilor, a făcut țara praf, a permis trupelor armate străine să ocupe România și să aibă baze militare pe teritoriul nostru, sub pretextul că ne apără de nu știu ce țânțari și tăuni. Noi nu suntem în război cu nimeni! Toate proiectele de țară de după 1990 s-au consumat pe strategica lozincă „după noi potopul", adică, distrugerea prin vânzare a industriei și agriculturii românești în favoarea străinilor, cu mita de rigoare pe masă pentru Puterea de la București. Vă jucați cu viața unui popor! I-ați jefuit trecutul, acum vă jucați de-a v-ați ascunselea cu prezentul și îi subminați viitorul. Ar trebui să transforme Casa Poporului în pușcărie pentru voi! Ce-ați făcut cu Învățământul, Sănătatea, Industria, fabricile și uzinele pe care ați pus labele după '90? Ce-ați făcut cu pădurile și terenurile agricole? Le-ați făcut bani în conturile voastre din paradisurile fiscale! Ce-ați făcut cu Armata Țării, ca acum să nu mai aibă cine să ne apere? Avem trupe străine pe pământ românesc, dar nu pentru interesul nostru, ci, al „lor"! Sunteți specialiștii lui pește doar în proiecte virtuale! Avem deja un proiect de țară impus de SUA și Bruxelles, la care ne-ați înjugat! Proiectul de țară viabil și sănătos este însăși Constituția României! Dacă era respectată nu se ajungea la această bornă a haosului. Dacă noul proiect era cu adevărat destinat dezvoltării României, ar fi scris negru pe alb: electrificarea satelor, a miilor de gospodării care trăiesc în întuneric și modernizarea tuturor satelor! Modernizarea școlilor și spitalelor! Ar fi spus NU regionalizării, pe care Cioloș, înghiontit de Bruxelles, o tot repune pe tapet ca pe o soluție salvatoare. Manipulare ordinară!

Strămoșii noștri au murit pentru România unită, ca astăzi, dușmanii care ne lucrează pe la spate să ne regionalizeze după interese, sub falsul pretext al folosirii eficiente a fondurilor europene. A banilor noștri de fapt, pe care îi plătim Uniunii sub forma unor uriașe taxe. UE are programat să transforme statele naționale în regiuni ușor de stăpânit și manipulat! Proiectul de țară ar trebui să spună NU sărăciei, austerității, subdezvoltării. NU vânzării terenurilor agricole, NU vânzării resurselor naturale, NU FMI, NU revizuirii Constituției, NU monedei euro, NU bazelor și armatelor străine de pe teritoriul țării noastre. Oare Cioloș și Iohannis, care în ipocrizia lor se laudă că vor face România mai competitivă, cu un proiect de vorbe goale (cum a fost și lozinca electorală a lui Iohannis - România lucrului bine făcut - manipulare ordinară), nu știu că milioane de români cu salarii de mizerie trăiesc pe caietul cu datorii, nu știu că 4,5 milioane de români merg zilnic la serviciu înghesuindu-se în autobuze, metrouri, pentru un salariu de mizerie, din care statul ia 80 la sută prin taxe și impozite.

Ca parte din acest proiect, Cioloș tot cu pruna în gură, a făcut o altă deparazitare a „agricultorilor" din guvern! Agricultura e domeniul său forte. Curaj, doi `escu și-un bostan au fost dați de-a berbeleacul. Cioloș a fost somat să arunce Bostanul, nu-i așa?, alterase planurile SRI și punea în pericol relația sa cu instituția! Rectificând și simplificând legile Big Brother, după ce fuseseră respinse de Curtea Constituțională, neinspiratul bostănel le-a astupat băieților ascultăreți urechile clăpăuge și gaura cheilor. Vorbim de legea cartelelor prepay, a rețelelor de Wi-Fi și a securității cibernetice, unde ministrul tehnocrat Bostan a îndrăznit să reducă drastic atribuțiile SRI în controlul rețelelor de internet, dar și propunerile inițiale avansate de serviciile de informații. Bostan s-a luat la trântă cu cine nu trebuia și musai trebuia lăsat la vatră. Să vedem cât va rezista primărița Capitalei, care face cum e firea ei și bine face, punând ordine în organizarea evenimentelor care blochează circulația pe marile bulevarde ale Capitalei. Sper că i-a dat Dumnezeu în gând să interzică și paradele curcubeiștilor L.G.B.T. Dacă deviații-sexual vor să se dea în stambă, să meargă pe pustii. În Sahara ori la Polul Nord. Noi, cei normali la cap, nu suntem obligați să acoperim ochii copiilor când acești dezaxați/dezaxate defilează împopoțonați/împopoțonate pe bulevardele Capitalei.

Lasă un comentariu