În sfârșit, VIITORII PARLAMENTARII TREBUIE SĂ FIE „DE MESERIE"!

Distribuie pe:

Pentru a figura pe listele de candidați la alegerile parlamentare ale Partidului Mișcarea Populară (PMP), e musai să ai o meserie și, mai mult decât atât, o meserie pe care să o fi și practicat!

Cel puțin, aceasta le-a recomandat președintele național al PMP, Traian Băsescu, liderilor orga-nizațiilor județene drept criteriu de eligibilitate pentru candidații la alegerile parlamentare din această toamnă.

„Am făcut o recomandare, și anume: președinții de organizații să propună oameni care au o meserie. Când spun oameni care au o meserie, nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să își fi practicat meseria și care să fie politicieni liberi. Atunci când nu ai practicat o meserie și te trezești proaspăt absolvent parlamentar, nu vei face niciun rabat de la slugărnicia de a rămâne cu orice preț în politică.

Cei care au o meserie vor face politică relaxați, pentru că știu că, dacă nu mai ies parlamentari în legislatura următoare, dacă sunt verticali în fața șefilor politici, au un refugiu în propria lor meserie. Experiența într-o meserie îi ajută pe parlamentari să contribuie la proiectele de lege dezbătute", a declarat Traian Băsescu, citat de Agerpres, la finalul Consiliului Executiv Național al PMP (miercuri, 17 august 2016).

 

Lasă un comentariu