PROTEST

Distribuie pe:

Pensionarii din Târgu-Mureș sunt revoltați de atitudinea unor consilieri locali, care se opun alocării de fonduri pentru organizarea unor manifestări consacrate, menite să creeze o atmosferă plăcută în rândul pensionarilor.

Noi am muncit o viață pentru țara aceasta și altceva nu auzim acum decât că noi risipim banii publici. Membrii Uniunii Generale a Pensionarilor din România - Filiala Mureș sunt oameni cu pensii foarte mici, între 400 - 600 de lei. Oare după zeci de ani de muncă nu merităm să petrecem clipe frumoase de ziua noastră sau cu ocazia altor evenimente? Oare acești tineri consilieri se comportă la fel cu părinții și bunicii lor? Vrem să avem și noi drept la o viață decentă să putem să ne simțim bine.

Ne revoltă, în schimb, atitudinea acestor tineri consilieri - Mark Hermann Christian și Gyorfi Julia - precum și a consilierilor UDMR care, din păcate, se lasă atrași în capcana consilierilor mai sus menționați. Este foarte trist, stimați consilieri, și sper ca dumneavoastră să nu aveți parte de un asemenea tratament umilitor când veți ajunge la vârsta a treia.

Lasă un comentariu