O englezoaică de 77 de ani a pus pe fugă trei hoți din România!

Distribuie pe:

Winifred Peel, o pensionară de 77 de ani din Liverpool, a pus pe fugă o bandă de tâlhari, agresorii fiind Felix Stoica (19 ani), Dumitru Piper (18 ani) și Florin Geblescu (18 ani), trei țigani plecați din România să facă un ban necinstit în Anglia - relatează ziarulromanesc.net.

Când au văzut-o în fața bancomatului, bătrână și neajutorată, infractorii și-au spus că ea e sigur o țintă ușoară. Femeia voia să scoată 200 de lire sterline din ATM. Imediat după ce a introdus cardul și codul PIN, unul dintre agresori a flancat-o, din partea dreaptă. A împins-o într-o parte și i-a spus că bancomatul nu funcționează. Apoi, a apărut un al doilea individ, care a bruscat-o și a apăsat butonul ATM-ului, pentru a retrage banii și, în acel moment, bătrâna și-a dat seama că e jefuită.

Deși părea o țintă ușoară, femeia și-a păstrat cumpătul și a ripostat. L-a luat pe unul dintre tâlhari de guler și l-a izbit cu capul de bancomat. „L-am lovit cât de tare am putut, de trei ori. El a început să strige în limba română, era ultimul lucru la care se aștepta", a povestit victima.

Dar, deși bătrâna l-a imobilizat, pentru scurt timp, pe unul dintre ei, tâlharii au reușit să fugă cu banii. Femeia a sunat la poliție, iar cei trei au fost prinși, după o săptămână, fiind identificați cu ajutorul camerelor video de supraveghere.

În fața judecătorului de la Liverpool Crown Court, tâlharii și-au recunoscut vinovăția. Zilele trecute (16 august 2016), instanța a dat verdictul, iar Felix Stoica, cel care a fost lovit cu capul de bancomat, a primit doi ani de închisoare (el are mai multe condamnări pentru tâlhărie și în România), Florin Geblescu - 18 luni, iar Dumitru Piper - 8 luni.

Pe de altă parte, bătrâna atacată de ei merge la sala de sport de patru ori pe săptămână, unde aleargă și ridică greutăți. 

Lasă un comentariu