Atenție, au apărut escrocheriile la loz în plic!

Distribuie pe:

Pe piața escrocilor din România, a apărut o nouă categorie: cea care oferă mașini și alte bunuri de valoare la loz în plic.

Însă, pe firul înșelăciunilor, a intrat Loteria Română, care ne atrage atenția să fim vigilenți și să refuzăm ofertele de loz în plic, prin care sunt promise alte câștiguri decât cele în bani.

„În portofoliul de produse al Loteriei Române, la categoria loz în plic, toate seriile cuprind în scara de câștiguri exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte ori servicii.

Recomandăm tuturor jucătorilor noștri să nu achiziționeze produse loteristice decât din agențiile loto și din punctele de vânzare autorizate și să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse aparținând Loteriei Române, în afara cadrului legal.

Totodată, atragem atenția că persoanele care încearcă să falsifice produse loteristice, care predau, primesc sau vând lozuri ori alte produse asemănătoare, fără a fi autorizate, vor fi trase la răspundere potrivit legii", se arată într-un comunicat de presă al Loteriei Române.

                                                                                                                                    

Lasă un comentariu