Ne scriu cititorii - „VREAU SĂ VOTEZ UN PARLAMENT REPREZENTATIV"

Distribuie pe:

La alegerile parlamentare din această iarnă, când împlinesc 80 de ani, vreau să votez un Parlament reprezentativ și mult mai eficient decât cele de până acum.

Doresc ca în Parlament să ajungă numai oameni competenți și necompromiși, oameni care să reprezinte cu cinste interesele alegătorilor și ale națiunii române.

Mai doresc ca în Parlament să se regăsească, în mod proporțional cu numărul lor în societate, bărbați, femei, tineri, vârstnici, oameni de știință și cultură, oameni de afaceri, specialiști din domeniul juridic, dar și țărani și muncitori. Oare, să nu se mai găsească în România un Moș Ion Roată?

Rog partidele politice să caute, atunci când întocmesc listele de candidați, și oameni așa-zis simpli, chiar dacă aceștia nu au posibilități să cotizeze pentru campania electorală.

Vreau să votez pentru un Parlament care să muncească mai mult, să facă legi drepte, clare și care să dureze în timp.

Doresc ca alesul meu și al nostru să știe că e trimis în Parlament să muncească, nu să lipsească nemotivat de la lucrări. Atunci când trebuie să voteze, să voteze după cum judecă dânsul, nu după cum îi cere șeful de grup parlamentar din care face parte și, în niciun caz, să nu părăsească sala.

Pentru ca măcar o parte din gândurile mele despre alegerile parlamentare din acest an să se împlinească, un rol important trebuie să îl aibă conducătorii partidelor politice, Biroul Electoral Central, Guvernul, dar și președintele României, care se zice că este al tuturor românilor.

Lasă un comentariu