Răspundem cititorilor - LOCUITORII DE PE STRADA JEAN MONNET AȘTEAPTĂ APĂ LA ROBINET

Distribuie pe:

„De ce nu beneficiem de apă potabilă, deși rețelele de alimentare și de canalizare au fost finalizate?", ne întreabă locuitorii din strada Jean Monnet (fostă Viile 1 Mai), din Târgu-Mureș.

Pentru a le oferi cititorilor noștri un răspuns pertinent, ne-am adresat Companiei Aquaserv, cea care s-a ocupat de aceste lucrări, cuprinse în planul de investiții multianual.

„Lucrările de extindere a rețelei de apă pe această stradă sunt finalizate, inclusiv branșamente și cămine de branșament.

Stația de pompare este finalizată, de asemenea, în proporție de 70%, mai trebuind realizată doar conexiunea la rezervorul din Stația de Pompare Belvedere, unde există o problemă de proprietate.

Sperăm să se rezolve în cursul acestui an problema de preluare a rezervorului pentru a se putea finaliza lucrarea", ne-a transmis domnul Nicolae Tomulețiu, purtătorul de cuvânt al Companiei Aquaserv.

În ceea ce privește reabilitarea drumului - o altă problemă ridicată de locuitorii din zonă -, aceeași sursă ne informează că, după lucrări, drumul a fost refăcut la starea inițială, adică macadam (îmbrăcăminte rutieră formată din straturi succesive de piatră spartă). 

Lasă un comentariu