Răspundem cititorilor - LOCUITORII DE PE STRADA JEAN MONNET AȘTEAPTĂ APĂ LA ROBINET

„De ce nu beneficiem de apă potabilă, deși rețelele de alimentare și de canalizare au fost finalizate?", ne întreabă locuitorii din strada Jean Monnet (fostă Viile 1 Mai), din Târgu-Mureș.

Pentru a le oferi cititorilor noștri un răspuns pertinent, ne-am adresat Companiei Aquaserv, cea care s-a ocupat de aceste lucrări, cuprinse în planul de investiții multianual.

„Lucrările de extindere a rețelei de apă pe această stradă sunt finalizate, inclusiv branșamente și cămine de branșament.

Stația de pompare este finalizată, de asemenea, în proporție de 70%, mai trebuind realizată doar conexiunea la rezervorul din Stația de Pompare Belvedere, unde există o problemă de proprietate.

Sperăm să se rezolve în cursul acestui an problema de preluare a rezervorului pentru a se putea finaliza lucrarea", ne-a transmis domnul Nicolae Tomulețiu, purtătorul de cuvânt al Companiei Aquaserv.

În ceea ce privește reabilitarea drumului - o altă problemă ridicată de locuitorii din zonă -, aceeași sursă ne informează că, după lucrări, drumul a fost refăcut la starea inițială, adică macadam (îmbrăcăminte rutieră formată din straturi succesive de piatră spartă). 

Lasă un comentariu