Pentru a beneficia de finanțare, CLUBURILE SPORTIVE TREBUIE SĂ ÎȘI CONSTITUIE NOI CONSILII DE ADMINISTRAȚIE

Distribuie pe:

Sumele alocate de consilierii târgumureșeni cluburilor sportive nu vor fi transferate acestora decât după ce își vor constitui noile consilii de administrație, a declarat domnul Claudiu Maior, consilierul primarului Dorin Florea.

„Consiliile de administrație ale celor patru cluburi cu care Primăria are contracte de asociere, respectiv ASA Târgu-Mureș, BC Mureș, City`us și CS Universitar, nu mai există, întrucât mulți dintre foștii membri nu se mai regăsesc în actualul Consiliu Local.

Din această cauză, am solicitat Consiliului Local să se întrunească de urgență pentru a-și desemna, în cel mai scurt timp, membrii în noile structuri de conducere ale cluburilor, pentru ca acestea să beneficieze cât mai repede de sumele votate", a precizat domnul Maior.

Domnia sa a adăugat că o altă condiție pe care trebuie să o îndeplinească grupările sportive pentru a beneficia de banii alocați este ca acestea să își achite toate datoriile către bugetul local.

Reamintim că, la ședința din 30 august 2016, la rectificarea bugetului, consilierii târgumureșeni au aprobat susținerea financiară a BC Mureș, CS Universitar și City'us, singura echipă pentru care nu s-a alocat niciun leu fiind ASA Târgu-Mureș. 

Lasă un comentariu