TÂRG DE ARTĂ ȘI ANTICHITĂȚI, la Promenada Mall, Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Luna septembrie aduce din nou ceva deosebit pentru cei pasionați de frumos: Ediția a XVIII-a a Târgului de Artă și Antichități - cel mai mare și important eveniment pentru iubitorii de artă și colecționarii regiunii, organizat de către Promenada Mall Tg.-Mureș și Compania Malio Internațional. Acesta va avea loc în perioada 9-11 septembrie 2016, în Promenada Mall, Târgu-Mures. Evenimentul este deschis vineri și sâmbătă, de la ora 10.00 la 22.00, iar duminică de la 10.00 la 19.00.

Ne-am propus ca și la această ediție să aducem din nou față în față trecutul cu prezentul și să vă furăm privirile cu obiecte speciale, extraordinare, diferite și accesibile aproape oricărui buzunar.

Târgul aduce în fața vizitatorilor obiecte memorabile pentru diferite gusturi și preferințe, fie că doriți să vă completați colecțiile personale sau căutați un cadou deosebit pentru persoana iubită, în cadrul tărgului aveți posibilitatea să achiziționați piese unice a căror valoare sentimentală și reală o să vă binedispună mulți ani.

Peste 60 de expozanți veniți din toate colțurile țării vor prezenta publicului piese de mobilier, tablouri de colecție, bijuterii, icoane, cărți vechi, numismatică, insigne, timbre și multe obiecte învăluite în aerul boem al secolului trecut cât și creații ale unor artiști contemporani.

Așadar evenimentul, cuprinzând diferite expoziții cu vânzare, se adresează publicului larg, de la tânăra generație până la colecționarii veterani, însă toți pasionați de această temă.

Vă așteptăm într-un mediu ambiant al creativității umane, al istoriei și bunului gust, pentru a cunoaște calitatea și rafinamentul obiectelor de artă, dar și să vă bucurați de ele chiar în propria dumneavoastră locuință.

Ne vedem la Târgul de Artă și Antichități, la Promenada Mall, Târgu-Mureș, o ocazie unică ce nu trebuie pierdută!

Lasă un comentariu