Emoții, vise și speranțe la festivitatea de deschidere a Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu"

Distribuie pe:

An de an, tot mai înfloritoare, școlile își deschid porțile și sunt pregătite să își primească elevii. Cu multe vise în ghiozdane, cu emoții și speranțele părinților bine întipărite în subconștient, pregătiți pentru noul an școlar, pășesc entuziasmați pe porțile școlilor, dornici să își revadă școala, profesorii, și să-și cunoască noii colegi. Ca în fiecare an, Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu", în cadrul Festivității de deschidere a noului an școlar, în data de 12 septembrie 2016, cu o înfățișare nouă, proaspăt vopsită, cu straie noi, și-a primit cu drag, tinerii elevi.

Apreciați și felicitați pentru rezultatele obținute în anul școlar precedent, de domnul director Cornel-Cristian Vulc și de domnul director adjunct Grozav-Cornel Gabriel, elevii s-au bucurat de momentul deschiderii noului an școlar 2016-2017.

Urmează un an în care elevi, părinți, profesori se vor uni pentru a construi împreună viitorul acestor tineri. Perioada de liceu, este o perioadă care rămâne în mintea tuturor: amintiri din liceu, iubiri din liceu, emoții din liceu, aventuri din liceu. Farmecul acestei perioade rămâne o viață întreagă, iar momentul festiv din acest an sperăm să aducă în memoria fiecărui participant sentimente plăcute.

Lasă un comentariu