La Târgu-Mureș, Conferință despre tumorile tubului digestiv

Distribuie pe:

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie, Sala de conferințe a Hotelului Grand din Târgu-Mureș va găzdui conferința cu tema Abordarea multidisciplinară a pacientului - cheia succesului terapeutic, eveniment medical de anvergură națională și internațională, la care este invitat să participe dr. Vicenzo Costigliola, președinte al Asociației Europene a Medicilor, președinte al Asociației Europene pentru Depresie, consultant medical al Uniunii Europene de Vest, al NATO la Bruxelles, al Ambasadei Italiei la Bruxelles, consul și reprezentant al Uniunii Europene.

În cadrul manifestării vor fi dezbătute aspecte legate de tumorile tubului digestiv, într-o abordate multidisciplinară, comunicările științifice fiind susținute de specialiști în medicină internă, gastroenterologie, radiologie și imagistică medicală, oncologie, chirurgie generală, chirurgie vasculară, medicină de familie, psihiatrie, nutriție și boli metabolice, pediatrie etc., de la Universitățile de Medicină și unități medicale din Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Brașov, București.

Manifestarea este organizată de Centrul Medical TOPMED din Târgu-Mureș, care marchează, în acest an, două decenii de activitate.

Lasă un comentariu