FESTIVALUL-CONCURS - DE POEZIE ȘI ESEU PENTRU ELEVI „SERAFIM DUICU", EDIȚIA A XVI-A

Distribuie pe:

În vederea descoperirii și promovării valorilor literare și pentru omagierea cărturarului și scriitorului Serafim Duicu, Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, în parteneriat cu Gimnaziul de Stat „Serafim Duicu", Fundația Culturală „Școala Ardeleană", cotidianul „Cuvântul liber", alte instituții și ONG-uri mureșene organizează cea de a XVI-a ediție a Festivalului-Concurs de Poezie și Eseu pentru Elevi și Studenți „Serafim Duicu".

La concurs pot participa elevi din județul Mureș, cu 5 - 10 poeme, și un eseu de maximum 10 file, pe teme literare la liberă alegere.

Corespondența va fi trimisă pe adresa Direcției Județene pentru Cultură Mureș, str. Mărăști nr. 8 A, cod 540238, sau pe e-mail - nicolaebaciut@yahoo.com, până la data de 10 octombrie 2016, data poștei, cu mențiunea „pentru concurs".

Un juriu alcătuit din personalități ale vieții literare mureșene va acorda premii pentru fiecare secțiune I. poeme în manuscris, II. eseu. Festivitățile vor avea loc în data de 19 octombrie a.c.

Informații suplimentare în legătură cu manifestările prilejuite de Festivalul-Concurs de Poezie și Eseu pentru Elevi și Studenți „Serafim Duicu" se pot obține de la tel. 0744 474.258.

Lasă un comentariu