SVT HALF MARATHON

Distribuie pe:

Oamenii care trăiesc prin sport şi pentru sport spun că un oraş care se respectă trebuie să aibă un maraton al său. Că Târgu- Mureş este un oraş care se respectă stă mărturie maratonul organizat în fiecare an de către Clubul Sportiv Master Ski & Bike şi care ajuns în acest an la a patra ediţie. Duminică, 25 septembrie, Piaţa Trandafirlor s-a umplut de concurenţii care s-au înscris la cele trei probe pentru a demonstra că sportul de masă este îndrăgit şi necesar în viaţa oraşului. Promovarea mişcării pentru o viaţă sănătoasă prin intermediul unor astfel de evenimente îşi găseşte de la un an la altul tot mai mulţi adepţi. Dacă în primul an la competiţie s-au înscris în medie două sute de participanţi, anul acesta numărul lor a depăşit patru sute. Maratonul organizat la Tg.-Mureş a adus cu sine în acest an şi participanţi din alte zone ale ţării, cum sunt Bucureşti, Cluj, Arad, Bacău şi altele.

Dintre participanţi, în jur de o sută au fost copii. Aceştia s-au înscris la cursa copiilor KidsRun, parcurgând distanţa de 1 kilometru în aplauzele şi încurajările adulţilor. Acestei probe i-au urmat crosul de 4 kilometri şi semimaratonul de 6 x 4 kilometri, toate probele bucurându-se de atenţie, participare şi bună dispoziţie.

Pentru desfăşurarea corespunzătoare a evenimentului, s-au mobilizat în jur de 30 de voluntari, iar sponsorul principal, SVT Electronics a pus la dispoziţia participanţilor apă, banane, covrigei şi batoane energizante. Premiile, acordate dintr-un fond de concurs de 1.000 de euro, au îmbrăcat forma medaliilor de finish, cupelor, diplomelor şi recompenselor băneşti.

Felicitări organizatorilor pentru condiţiile de participare, concurenţilor pentru entuziasmul şi dârzenia cu care au participat la probe şi susţinătorilor care i-au încurajat de la început până la sfârşit.

Lasă un comentariu