Concurs Regional - „Tehnologia zilei europene a limbilor"

Distribuie pe:

Colegiul Agricol „Traian Săvulescu" din Târgu-Mureș și partenerii (7 licee tehnologice din Tg-Mureș) au ajuns la organizarea celei de a V-a ediții a Concursului Regional intitulat „Tehnologia zilei europene a limbilor", prevăzut în Calendarul activităților educative regionale la poziția 1193, un adevărat „atelier" în care elevii din liceele tehnologice sunt puși să se exprime, să gândească, să creeze și să se joace în cele două limbi de circulație internațională: engleză și franceză. Pe lângă concurs, vom organiza și 11 ateliere.

Ne bucurăm că, de la an la an, numărul județelor participante crește vertiginos, tocmai de aceea, pentru a facilita participarea elevilor din județe mai îndepărtate, din acest an, am lansat și o secțiune online, cu deschidere spre Facebook pentru interactivitate. Tema este gastronomia Europei, tratată prin întrebări de cultură generale la secțiunea face-to-face și prin crearea de afișe și spoturi publicitare la secțiunea online.

Activitatea va avea loc luni, 3 octombrie, între orele 13-15,30. Ne bucurăm că la această ediție participă peste 20 de județe și este sprijinită și de Primăria Tg-Mureș, Institutul Francez din Cluj, Biblioteca Sceaux, ARPF, cărora le mulțumim.

Deoarece secțiunea online este deja în desfășurare, vă invităm să admirați lucrările elevilor pe www.facebook.com/zel2016ms

Lasă un comentariu