Sărbătoarea toamnei

Distribuie pe:

Așa s-a intitulat manifestarea de vineri, 30 septembrie 2016, de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu", Târgu-Mureș, director profesor Boczog Szabolcs și profesoara Șandor Gabriela, director adjunct. La eveniment au participat clasele V-VIII. Această manifestare a fost organizată de această unitate școlară sub o formă sau altele. Înainte erau împărțite legume și fructe de sezon, iar în anul acesta școala a dorit să facă ceva mai interesant pentru copii, dar și profitabilă pentru ei. Prin această manifestare de toamnă trecătorii primeau câte un pahar de salată de fructe de sezon, pe cât s-a putut din produse românești. Cu acest prilej trecătorii au donat bani celor care îi întâmpinau, iar la sfârșit clasa cu cei mai mulți bani strânși a fost declarată câștigătoare. La această ediție a ieșit învingătoare cu cele mai mari sume clasa a V-a B, drept pentru care, vor primi și o diplomă la sfârșit de an pentru implicarea copiilor în comunitate. Banii strânși vor putea fi folosiți de clasă în diferite scopuri școlare.

Scopul principal al acestei manifestări a fost ca elevii să conștientizeze că toamna aduce foarte multe legume și fructe care pot fi consumate de populație, copiii oferind trecătorilor preparate făcute de ei, dorindu-le acestora să mănânce sănătos.

Organizatorii acțiunii „Sărbătoarea toamnei" aduc mulțumiri conducerii școlii pentru sprijinul în organizarea și popularizarea manifestării.

 

Lasă un comentariu