Incredibil, dar adevărat!

Distribuie pe:

Nu am crezut niciodată că o să aud din gura unui politician vorbe aruncate în vânt și-n același timp să jignească.

Fiind și intelectual, parlamentarul Daniel Barbu, i-a făcut de rușine și pe cei din breasla dânsului, făcând o asemenea comparație, referitor la cadrele militare, la soldatul român. Înseamnă că nu realizează (nu cunoaște) care este rolul soldatului. E strigător la cer să ajungi parlamentar, fără să ai niște cunoștințe minime despre rolul armatei, al soldatului care face sacrificii. Luptând contra dușmanului până la sacrificiul suprem, își dă chiar și viața pentru țara sa, pentru libertate, pentru binele poporului.

Domnul Daniel Barbu nu înțelege nici ce-i democrația, respectiv, libertatea de a vorbi, de a scrie și de a respecta legile țării.

De mai multe ori am propus la emisiunile Radio Târgu-Mureș ca la alegeri să se stabilească criterii în baza cărora să se selecționeze candidații. Dintre aceste criterii nu trebuie să lipsească studiile de specialitate, limitele de vârstă (minimă-maximă), comportamentul candidatului, verificarea stării de sănătate (examinare medicală, psihologică).

Iar electoratul să fie mai serios (să participe la alegeri), să știe pe cine votează.

Nu înțeleg de ce nu se respectă numărul de 300 de parlamentari stabilit la referendum, care este vrerea poporului.

Propun ca un asemenea demnitar, ca domnul Daniel Barbu, să fie demis, Parlamentul să ia atitudine față de astfel de aleși. Pentru ce v-am ales? Să dormiți și să cheltuiți banii publici?

Rușine!

Trebuie exclus traseismul!

În concluzie, cei care practică traseismul trebuie eliminați din Parlament, înlocuiți cu cei care urmează pe lista partidului respectiv.

 

Lasă un comentariu