WIZZAIR, la 10 ani în Târgu-Mureș și 2.000.000 de pasageri!

Distribuie pe:

Aeroportul Internațional „Transilvania" din Târgu-Mureș a găzduit, ieri, festivitatea organizată de WizzAir, cu ocazia împlinirii a 10 ani de zboruri spre Târgu-Mureș și dinspre Târgu-Mureș spre lumea întreagă și prezența celui de-al 2.000.000-lea pasager pe aceste rute.

Din prezentarea expusă de domnul Gabor Vasarheky, manager de comunicare al companiei, am aflat că prima aeronavă a WizzAir, cea mai mare companie   aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a decolat din Târgu-Mureș spre Londra - Luton, în anul 2006. „Suntem bucuroși să sărbătorim astăzi două evenimente majore în Târgu-Mureș. Primul zbor WizzAir, care a decolat de aici acum 10 ani, și transportul a două milioane de pasageri pe rutele noastre, cu tarife reduse. Îi asigurăm pe pasagerii noștri din Târgu-Mureș că se vor bucura în continuare de serviciile excelente pe cele nouă rute ale noastre, spre șase țări".

  Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului „Transilvania", domnul Peti Andrei, a reafirmat deschiderea pe care echipa managerială a aeroportului o are spre colaborări solide și de durată: „WizzAir este unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri, atât prin durata relației directe, cât și prin calitatea serviciilor oferite pasagerilor. Mă bucur de rezultatele celor 10 ani de prezență a WizzAir la Târgu-Mureș și mă declar, și pe viitor,   unul dintre cei mai activi susținători ai consolidării și dezvoltării relației noastre".

Prezent la eveniment, domnul Peter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, și-a exprimat, de asemenea, aprecierea pentru colaborarea bună de până acum cu WizzAir și speranța că, în viitor, zborurile acestei companii spre și dinspre Târgu-Mureș vor fi extinse, inclusiv prin reluarea cursei Târgu-Mureș - București.

Aniversarea WizzAir s-a bucurat și de prezența domnilor Ovidiu Dancu și Alexandru Câmpean, vicepreședinți ai Consiliului Județean Mureș, domnului Ciprian Dobre, fost președinte al CJ Mureș, domnului Petru Runcan, fost director al Aeroportului „Transilvania", doamnei Felicia Pop, administrator neexecutiv - auditor statutar, domnului Ioan Petru Pop, vicepreședinte al CA, consilieri județeni și oameni de afaceri.

Momentul-surpriză l-a reprezentat sosirea pe Aeroportul din Târgu-Mureș a aeronavei WizzAir de la Frankfurt, în care se afla pasagerul cu numărul 2.000.000 - Delia Baboia.

Până la urmă, norocoși s-au dovedit a fi doi pasageri, întrucât câștigătoarea Delia Baboia era însoțită de fiul ei David, de doi ani. Ei trăiesc la Frankfurt și au venit în vizită la părinții și bunicii din Dumbrăveni, județul Sibiu. Premiul lor? O cursă dus-întors din Târgu-Mureș spre orice destinație doresc! 

Lasă un comentariu