O indiancă este căsătorită cu... cinci frați!

Distribuie pe:

Cazul unei „familii" din India face înconjurul lumii. O tânără de 21 de ani, Rajo, este căsătorită cu cinci frați. Potrivit tradițiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbați, ea a fost nevoită să se mărite cu toți.

În prezent, cele șase persoane, alături de un copil de un an și jumătate, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi, și se consideră o familie fericită.

Potrivit observator.tv, femeia se culcă în fiecare seară cu unul dintre frați și nu știe al cui este primul lor copil, Jay, un băiețel de doar 18 luni.

„La început, a fost puțin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost, de asemenea, căsătorită cu trei frați, iar când m-am căsătorit știam că trebuie să îi accept pe toți de soți. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenție decât majoritatea soțiilor", a declarat femeia, fericită.

Pe de altă parte, primul dintre soți, în vârstă de 21 de ani, povestește că a fost primul cu care s-a căsătorit Rajo, în urmă cu patru ani. El spune că toți cei cinci frați întrețin relații sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se doar o familie fericită. Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soț fiind considerat și cel oficial.

Cu toate acestea, potrivit tradițiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraților, Bajju - 32, Sant Ram - 28, Gopal - 26, și Dinesh (în 2014, când acesta a împlinit 18 ani).

Această tradiție șocantă provine dintr-o formă istorică de organizare a familiei, numită poliandrie, în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați.

Lasă un comentariu