SVT HALF MARATHON

Distribuie pe:

Oamenii care trăiesc prin sport și pentru sport spun că un oraș care se respectă trebuie să aibă un maraton al său. Că Târgu-Mureș este un oraș care se respectă stă mărturie maratonul organizat în fiecare an de către Clubul Sportiv Master Ski & Bike și care a ajuns în acest an la a patra ediție. Duminică, 25 septembrie, Piața Trandafirlor s-a umplut de concurenții care s-au înscris la cele trei probe pentru a demonstra că sportul de masă este îndrăgit și necesar în viața orașului. Promovarea mișcării pentru o viață sănătoasă prin intermediul unor astfel de evenimente își găsește de la un an la altul tot mai mulți adepți. Dacă în primul an la competiție s-au înscris în medie două sute de participanți, anul acesta numărul lor a depășit patru sute. Maratonul organizat la Tg.-Mureș a adus cu sine în acest an și participanți din alte zone ale țării, cum ar fi București, Cluj, Arad, Bacău și altele.

Dintre participanți, în jur de o sută au fost copii. Aceștia s-au înscris la cursa copiilor KidsRun, parcurgând distanța de un kilometru în aplauzele și încurajările adulților. Acestei probe i-au urmat crosul de 4 kilometri și semimaratonul de 6 x 4 kilometri, toate probele bucurându-se de atenție, participare și bună dispoziție.

Pentru desfășurarea corespunzătoare a evenimentului, s-au mobilizat în jur de 30 de voluntari, iar sponsorul principal, SVT Electronics, a pus la dispoziția participanților apă, banane, covrigei și batoane energizante. Premiile, acordate dintr-un fond de concurs de 1.000 de euro, au îmbrăcat forma medaliilor de finish, cupelor, diplomelor și recompenselor bănești.

Felicitări organizatorilor pentru condițiile de participare, concurenților pentru entuziasmul și dârzenia cu care au participat la probe și susținătorilor care i-au încurajat de la început până la sfârșit.

 

Lasă un comentariu