La Petelea și Sângeorgiu de Mureș, „VEZI-ȚI DE MAȘINĂ!"

Distribuie pe:

Asociația Specialiștilor Auto din România și Registrul Auto Român derulează, până la 30 noiembrie 2016, campania gratuită „Vezi-ți de mașină!", prin care toți șoferii care au un autoturism înmatriculat în România (persoană fizică sau juridică) pot beneficia gratuit de o verificare pentru sezonul rece, în orice service auto înscris în campanie.

Din județul Mureș, pe lista service-urilor participante la această campanie, sunt prezente firmele Hagvel Auto Service, din Petelea, strada Principală nr. 533, e-mail hagvel@gmail.com, și Goldfit Service, din Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor nr. 1.107/ZS, e-mail goldfitservice@yahoo.com.

Pachetul minim de care beneficiază cei care se înscriu constă în verificare instalație lumini, baterie, alternator, lichid frână, antigel, plăcuțe (discuri) frână, curea și traseu accesorii, jocuri elemente direcție (suspensie), sistem vizibilitate, instalație încălzire, existență și valabilitate pa-chet legislativ (trusă medicală, triun-ghiuri reflectorizante etc.). 

Lasă un comentariu