ANIVERSARE 9 ANI PROMENADA MALL

Distribuie pe:

Duminică, 16 octombrie 2016, după ora 15.00, o adevărată fiestă a cuprins întreg oraşul Târgu-Mureş. Pe străzi, în staţiile mijloacelor de transport în comun sau de taxi, o forfotă generală. Toate drumurile duceau către Promenada Mall. Organizarea concertului aniversar anunţat şi în paginile cotidianului nostru a stârnit interesul mureşenilor, indiferent de vârstă sau profesie. Nici chiar ploaia necontenită nu a fost un impediment pentru a ajunge la concertul de la Promenada Mall. Un trafic infernal a întins nervii la maxim, dar scopul şi plăcerea de a-l vedea live pe Carla's Dreams nu i-a oprit pe fani să ajungă la concert.

Alex, 7 ani: Îmi plac toate melodiile lui Carla's Dreams, dar cel mai mult îmi place pictura de pe faţa lui.

Anca, 43 ani: Sunt o fană Carla's Dreams, am venit să-l văd şi să-l ascult live, este interpretul din generaţia tânără, care a reuşit să mă fascineze. Este original atât în interpretare, cât şi în prezentare.

Tudor, 11 ani: Am venit împreună cu prietenul şi colegul meu de clasă Denis, pentru Carla's pentru că ne place cum se deghizează, am făcut poze cu el când a trecut pe lângă noi şi am dansat pe melodiile lui. Ne-ar plăcea să mai vină în Târgu-Mureş.

Inspirată iniţiativa organizatorilor acestui eveniment, de a oferi un spectacol pe gustul publicului, savurat indiferent de vârstă.

Lasă un comentariu