D-nilor politicieni, parlamentari!

Distribuie pe:

Poate ați auzit și d-voastră un cântec popular: „Dă, Doamne, românilor conducători buni! Bine ar fi să ne împlinească Dumnezeu această dorință. Însă, tot zicala populară ne spune că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă.

Rezolvarea acestei dorințe se poate împlini prin selecția oamenilor care doresc să facă politică și să fie parlamentari. Acești oameni trebuie să fie demni în societate, să nu-i mintă pe semenii lor și să nu se creadă deasupra legii. De asemenea, trebuie să fie demni în întreaga lor activitate. Drepți și loiali față de țară și popor.

Cu toate că partidele au declarat că nu vor mai trece pe listele pentru candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie decât oameni integri, buni profesioniști, care să nu aibă probleme cu justiția, cu fapte de corupție, din dezbaterile la posturile TV și din presa scrisă aflăm că partidele nu prea respectă aceste reguli, trec pe liste prea mulți candidați cu probleme de corupție care în mandatele repetate de parlamentari nu s-au dezbărat de minciună, de năravul de a se îmbogăți cu orice preț. Dacă vom vota tot listele și candidații acelorași partide, Dumnezeu nu ne poate da conducători buni. Vom avea ce am ales.

Lasă un comentariu