Oaspeți britanici și germani la I.S.U. Mureș

Distribuie pe:

În perioada 23-27 octombrie 2016, o delegație formată din 12 persoane din Marea Britanie și Germania se află în vizită la I.S.U. ,,HOREA" al județului Mureș. Aceștia fac parte din organizația „Operation Sabre", care desfășoară activități umanitare.

Pe lângă acestea ,,Operation Sabre" a adus peste 20 de autospeciale de pompieri și echipamente de protecție pentru dotarea serviciilor profesioniste și voluntare pentru situații de urgență din județ.

Miercuri, 26 octombrie, ora 10, în localitatea Aluniș, a avut loc festivitatea de predare a unei autospeciale serviciului voluntar pentru situații de urgență din localitate, urmată de instructajul privind utilizarea acesteia. Tot miercuri, la Sovata, a fost inaugurat un nou punct de lucru I.S.U. Mureș, ocazie cu care o autospecială de pompieri a fost predată S.V.S.U. din oraș.

Azi, 27 octombrie, ora 9, la sediul I.S.U. „,HOREA" al județului Mureș este programată ceremonia de înmânarea a distincțiilor pentru activitatea desfășurată de organizația „Operation Sabre" în dezvoltarea sistemului de gestionare a situațiilor de urgență în județul nostru.

La aceste manifestări sunt invitați să participe Ms. Alexandra Gregory din partea Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii, domnul general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, împuternicit inspector general al I.G.S.U., prefectul județului Mureș, dr. Lucian Goga, președintele Consiliului Județean Mureș, dl Peter Ferenc, șefi de instituții de la nivel județean, autorități locale, se arată într-un comunicat dat publicității de Compartimentul de Informare și Relații Publice al I.S.U. Mureș. 

Lasă un comentariu