SPORT

Distribuie pe:

Echipa de tineret, U19, a clubului City'us Târgu-Mureş, va disputa joi, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la Od. Secuiesc, primul meci oficial din acest sezon. Partida contează pentru etapa a 2-a a seriei a IV-a. Primul joc pe teren propriu va avea loc miercuri, 9 noiembrie, de la ora 18.30, restanţa din prima etapă cu Clujana Cluj-Napoca.

În acest al doilea sezon al Campionatului Naţional U19 participă 20 echipe, împărţite în 5 grupe, pe criterii geografice:

SERIA 1

CSM Poli Iaşi

Ceahlăul Pt. Neamţ

Sănătatea Darabani

Internazionale Traian Vaslui

SERIA 2           

Dunărea Călăraşi

Viitorul Buzău

Viitorul Verneşti

United Galaţi

SERIA 3

KSE Tg. Secuiesc

Colţea Braşov

Blue Angels Braşov

Sepsi Sf. Gheorghe

SERIA 4

City'us Târgu-Mureş

FK Od. Secuiesc

Clujana Cluj-Napoca

Pro-Tineret Sighişoara

SERIA 5

Autobergamo Deva

Informatica Timişoara

Şoimii Şimand

Muncitorul Reşiţa

Conform regulamentului, în acest sezon au drept de joc tinerii născuţi după 1 ianuarie 1998. Vor exista 12 partide în sezonul regulat pentru fiecare echipă (2 tururi şi 2 retururi). Echipele vor putea înscrie pe foaia de joc şi vor putea utiliza pe parcursul unui joc şi un număr de maxim 3 jucători născuţi în anul 1996 sau mai mici. Totodată, echipele vor înscrie pe foaia de joc la fiecare partidă un număr minim de 7 jucători născuţi după data de 01.01.1998. Nerespectarea acestei prevederi va duce la omologarea rezultatului respectivei partide cu scorul de 5-0 în favoarea echipei adverse.

Echipele câştigătoare ale seriilor regionale şi echipele clasate pe locul secund se califică în faza următoare a competiţiei. Echipele câştigătoare ale seriilor regionale şi cea mai bună echipă clasată pe locul secund se califică direct la turneul final (6 echipe). Celelalte 4 echipe clasate pe locul secund vor juca un meci de baraj în dubla manşă pentru a desemna ultimele două echipe calificate la turneul final.

Lasă un comentariu