ÎN SPRIJINUL PENSIONARILOR

Distribuie pe:

Vineri, 4 noiembrie 2016, Comitetul director al Asociaţiei Casa de Ajutor a Pensionarilor a invitat câţiva membri ai aceste instituţii din Târgu-Mureş pentru a le aduce la cunoştinţă unele probleme curente. Cu acest prilej conducerea a invitat şi persoanele care trebuiau să primească diploma de onoare cu prilejul spectacolului dedicat persoanelor vârstnice de către Ansamblul Artistic Profesionist „Mureşul".

În deschidere consilierii Morent Ileana şi Ioan Rus au adus mulţumiri persoanelor invitate pentru că au răspuns invitaţiei. Cei care au fost invitaţi au fost: Gheorghe Nemeş, fost preşedinte al CARP, Aurelia Fanfareţ, Ioan Doboş, Ungvári Ferenc, Ipó Cornelia, Gheorghe Popa, Molnár Miklos, Ion Moldovan şi subsemnatul.

S-a adus la cunoştinţa celor prezenţi de către cei doi consilieri că asociaţia târgumureşeană este una non-profit şi este verificată periodic de către o comisie ai cărei membri au state vechi în domeniu financiar, încasatorii sunt persoane bine pregătite, iar toate măsurile luate de adunările generale sunt cunoscute de către comitetul director. Din cele relatate de către conducerea casei rezultă că în prezent CARP Târgu-Mureş numără peste 11.000 de membri cu cei ai filialelor din celelalte localităţi ale judeţului.

S-a continuat cu discuţii în care Gheorghe Nemeş, fost preşedinte, a relatat problemele cu care s-a confruntat, probleme lăsate de predecesoarea conducere. După ce a preluat conducerea CARP, a luat mai multe măsuri, una dintre ele fiind acordarea împrumuturilor într-o perioadă mai scurtă pentru că această asociaţie este în sprijinul persoanelor celor mai defavorizate. Au mai luat cuvântul pentru diferite completări: Gheorghe Popa, Ioan Rusu, Ileana Morent.

După aceste momente, au primit diplome de onoare: Gheorghe Nemeş, Molnár Miklos, Gheorghe Popa, Ipó Cornelia, Aurelia Fanfareţ, Ungvári Ferenc şi Ioan Doboş.

De curând asociaţia şi-a deschis o pagină de Facebook unde toţi cei interesaţi pot obţine toate datele referitoare la această asociaţie şi care doresc să devină membri.

Lasă un comentariu