Lactatele de Ibăneşti la INDAGRA FOOD 2016

Distribuie pe:

Gustul unic al produselor lactate marca Ibăneşti a fost apreciat, din nou, de consumatorii din întreaga ţară, care au vizitat în număr foarte mare, în perioada 2-6 noiembrie, la Bucureşti, cea de-a 21-a ediţie a celui mai mare mare târg naţional cu profil agricol din România, INDAGRA FOOD 2016.

„Am fost prezenţi permanent, cu stand, la ultimele 10 ediţii ale târgului, inclusiv la târgurile de Paşte sau de Crăciun, din Bucureşti", ne-a spus domnul inginer Nicu Bumb, gazda mureşeană, care se bucură de o reală popularitate în domeniu şi care a reuşit să facă din omonimele „Ibăneşti" şi „Valea

Gurghiului" repere de calitate şi prestigiu, pe harta produselor lactate tradiţionale româneşti cu gust ade-vărat, certificate la nivel european.

De dimineaţa până seara, domnia sa a fost foarte preocupat şi fericit, după cum ne-a spus (dar şi extenuat, adaug eu), să ofere vizitatorilor spre degustare produse de cea mai bună calitate, realizate la Ibăneşti (produsele firmei nu se aflau, efectiv, la vânzare, la standul firmei, spre dezamagirea multora). De asemenea, toate informaţiile solicitate despre gama de produse procesate, preţurile din magazine, de unde pot să cumpere ş.a.

„În acest an, am onorat invitaţia Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale cu primul produs tradiţional românesc cu denumire de origine protejată din România, o adevărată «regină» a produselor lactate la nivel naţional, cu care ne mândrim, şi care vine ca o răsplată a muncii de zi cu zi a fermierilor crescători de animale, de pe Valea Gurghiului. Suntem fericiţi că am reuşit să creăm peste 1.500 de locuri de muncă, la ţară, pentru fermierii noştri. Am început, în 1994, cu 50 de litri de lapte şi, iată, am ajuns astăzi să procesăm 50.000 de litri de lapte pe zi, o realizare extraordinară, în timp ce gama noastră de produse a ajuns la 15 sortimente, extrem de apreciate şi căutate de consumatori fideli. Satisfacţia noastră este că tot mai mulţi clienţi caută în magazine calitatea şi gustul adevărat al laptelui de munte, natural, produse marca Ibăneşti".

În final, între două degustări, am cerut domnului inginer să le facă o urare clienţilor şi vizitatorilor săi: „Poftă bună!", le-a urat domniasa. „Şi să nu treacă nicio zi fără să consume produse lactate sănătoase şi de calitate, cu gust unic, de la Ibăneşti!". Mai multe imagini de la târg puteţi găsi pe www.examene-altfel.org

 

Lasă un comentariu