Ne scriu cititorii - Scrisoare de mulţumire

Distribuie pe:

În cursul lunii octombrie a.c., în urma unor dureri repetate, m-am prezentat la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară" din Reghin. După investigaţiile făcute la secţia Urgenţe, s-a constatat că am o criză de apendicită acută. Am fost internat la secţia Chirurgie şi operat de urgenţă.

Mulţumesc echipei de medici conduse de domnul doctor Victor-Iosif Sommer, şeful secţiei, care m-a operat şi, după o săptămână de spitalizare, m-am putut întoarce acasă, reluându-mi preocupărileobişnuite, pe care le am la această vârstă înaintată.

Mulţumesc tuturor doamnelor asistente care, fără excepţie, s-au purtat omeneşte cu mine. Întregul personal din această secţie îşi îndeplineşte cu conştiinciozitate îndatoririle prevăzute în fişa postului. Am fost impresionat de felul în care pacienţii sunt supravegheaţi tot timpul, precum şi de modul în care se face şi se păstrează curăţenia.

Mulţumesc Consiliului de administraţie al spitalului, care asigură cele mai bune condiţii materialepentru a contribui la alinarea suferinţelor pacienţilor. În salon a fost tot timpul o temperatură de 25 de grade Celsius şi în toate paturile sunt pături de lână şi cearceafuri groase.

Un merit îl are şi Consiliul Local Municipal Reghin, care a contribuit la reabilitarea spitalului şi este interesat de modul în care se desfăşoară activitatea în această unitate sanitară.

Lasă un comentariu