Cupa României la Taekwondo

Distribuie pe:

Complexul Sportiv Național „Sala Polivalentă" din București a fost gazda celei mai mari competiții de Taekwondo WTF din România, a XVII-a ediție a Cupei României desfășurată între 28-30 octombrie.

La startul acestei competiții s-au aliniat peste 500 de sportivi, de la 39 de cluburi din toată țara, în lupta lor pentru medalii.

Clubul Sportiv Xploziv Taekwondo Team a participat cu un lot de 9 sportivi, reușind să obțină 9 medalii, dintre care 5 medalii de aur, 3 de argint și o medalie de bronz.

Medaliile de aur au fost obținute de următorii sportivi după cum urmează: la categoria junior mici medaliile de aur au fost adjudicate de Toth Cleopatra și Virag Vivien, la cadeți Toth Darius, iar la juniori Zamfir Bianca și Luca Gabriel. Medalii de argint au obținut sportivii Irimia Tommy la cat. juniori mici, respectiv Beica Ariana și Nagy Adorjani, iar medalia de bronz obținută de Tudor Marica la categoria juniori.

Grație acestor performanțe Clubul Xploziv și-a adjudecat locul II în clasamentul pe echipe la categoria juniori.

Conducerea clubului Xploziv le mulțumește sportivilor pentru munca depusă de-a lungul timpului în obținerea acestor rezultate deosebite, părinților pentru sprijinul acordat, dar și susținătorilor pentru aportul adus, a declarant Octavian Bigu, președintele CS Xploziv.

Lasă un comentariu