PSD Mureș a votat împotriva înființării Colegiului Teologic Romano-Catolic din Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Referitor la voturile exprimate în anul 2014 în Consiliului Local Municipal Târgu-Mureș, în cazul celor două hotărâri care priveau înființarea Colegiului Teologic Romano-Catolic din Târgu-Mureș, PSD Mureș precizează următoarele:

Privind HCLM nr 232 adoptată în 29 iulie 2014 cu privire la rectificarea bugetului, hotărâre în care era cuprinsă alocarea sumei de 1.500.000 de lei pentru Colegiului Unirea, cei doi consilieri PSD prezenți la ședință au votat împotrivă. Hotărârea a fost votată de consilierii UDMR și PDL (actual PNL).

Cu privire la HCLM nr 271, adoptată în 16 septembrie 2014, referitoare la aprobarea reorganizării rețelei școlare pentru anul școlar 2014 - 2015, consilierul local PSD Sabău Pop Olimpiu a solicitat amânarea proiectului deoarece nu era legal să se aprobe o rețea școlară după începerea anului școlar. Propunerea sa de amânare a fost supusă la vot. Doar cei doi consilierii locali PSD prezenți la ședință au votat pentru amânare. Astfel, hotărârea a fost supusă aprobării Consiliului Local Municipal. La vot consilierii PSD au votat împotrivă. Hotărârea a trecut cu votul UDMR, PDL (actual PNL) și PNL. Doar PSD a votat împotrivă.

 

Lasă un comentariu