Barak Obama, ultimul preşedinte al Statelor Unite ale Americii?!

Distribuie pe:

Celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a făcut, înainte să moară, în 1996, la vârsta de 85 de ani, previziuni despre succesiunea preşedinţilor americani, ea afirmând că ultimul preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi cel de al 44-lea, adică „omul de culoare" Barak Obama, susţinând că după ce mandatul acestuia se va încheia efectiv nu va mai exista un alt şef la Casa Albă.

Potrivit profeţiei, SUA vor intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de preşedinte şi se va declanşa o divizare dură între statele din nord şi cele din sud, care ar semăna cu Războiul Civil.

DCNews.ro susţine că ar exista câteva variante pentru ca Donald Trump să nu fie învestit ca preşedinte al SUA. Una dintre ele ar fi ca Statele Unite ale Americii să se destrame în urma acestui rezultat, adică anumite state să devină autonome, iar practic Donald Trump să fie preşedinte numai în celelalte state.

Despre Europa, Baba Vanga a prezis că „anul 2016 va aduce o invazie a extremiştilor musulmani asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea invadatorilor musulmani. Extremiştii vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. În următoarea perioadă, continentul european ar putea ajunge la sfârşitul existenţei sale".

O altă variantă ar fi una sumbră pentru Donald Trump, şi anume aceea a unui asasinat care i-ar curma viaţa proaspătului preşedinte ales. Cea mai puţin probabilă alternativă este ca Donald Trump să renunţe pur şi simplu la funcţie în favoarea lui Hillary Clinton, care în sufragiul direct a obţinut cu peste 600.000 mai multe voturi decât Trump, dar a fost învinsă de votul electorilor.

Până acum, previziunile Babei Vanga s-au adeverit în proporţie de 85%, printre acestea aflându-se atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, care au dus la prăbuşirea Turnurilor Gemene din New York, tsunamiul din Japonia, din 2004, marea imigraţie a musulmanilor către teritoriul european şi Primăvara Arabă. 

Lasă un comentariu