Despre bărbaţi

Distribuie pe:

Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi. Din pricina părerilor, a comportamentelor, a atitudinilor, dar şi a ideilor, apar divergenţe între parteneri. Indiferent de cultura, culoarea sau credinţa căreia îi aparţin, bărbaţii şi femeile se ceartă, ei trăiesc în lumi diferite, cu valori diferite şi conform unor reguli diferite. Foarte puţini bărbaţi sunt dispuşi să recunoască, deşi se pare că singurul lucru pe care îl au în comun cu femeile este faptul că aparţin aceleiaşi specii. Nu se poate spune că bărbaţii sunt mai buni sau mai răi decât femeile, cert e că sunt diferiţi.

Studiile arată că suntem produsul propriei noastre biologii, şi nu victime ale clişeelor sociale. Suntem diferiţi pentru căşi creierul nostru este structurat diferit. Acest lucru ne face să percepem lumea în mod diferit, cu valori şi priorităţi diferite. Nu mai bune sau mai rele - diferite.

Conform Brightside, un studiu realizat de oamenii de ştiinţă a arătat care sunt de fapt calităţile pe care un bărbat trebuie să le aibă pentru ca o femeie să se simtă atrasă de el. Şi dacă cu toţii am crede că aspectul fizic şi simţul umorului ocupă primele poziţii, aceştia au demonstrat că este total greşit. Se pare că bărbaţii care acţionează cu mai multă încredere sunt mult mai atractivi în ochii femeilor decât cei preocupaţi de fizicul şi înfăţişarea lor. Cei care sunt încrezători în forţele proprii au mai mult succes în ceea ce priveşte relaţiile cu sexul opus, chiar dacă nu sunt atât de frumoşi.

Acest studiu a fost realizat cu ajutorul a 96 de bărbaţi şi 103 femei care au avut parte de întâlniri rapide în care au conversat timp de trei minute.

Rezultatul a arătat că persoanele masculine care se considerau mai atractive au fost găsite mult mai interesante, decât cele care chiar arătau fizic mult mai bine. De asemenea, a mai reieşit şi faptul că acei bărbaţi care arată foarte bine sunt mult mai predispuşi la infidelitate.

Dacă pe primul loc în topul calităţilor care îi face pe bărbaţi atractivi în ochii femeilor este altruismul, pe cel de-al doilea este încrederea pe care aceştia o emană.

Sfatul practic este că, indiferent de situaţie, cheia succesului este încrederea în forţele proprii. Mult succes!

Lasă un comentariu