EDIŢIA A DOUA A SPECTACOLULUI-CONCURS ,,SING FOR THE MOMENT"

Distribuie pe:

Sub genericul ,,SING FOR THE MOMENT", Asociaţia ,,Împreună pentru copiii cu cancer"şi artistul Vizi Imre, au organizat, vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 19,00, la Teatrul Naţional, a doua ediţie a spectacolului-concus de cântece cu scop caritabil.

După cum a precizat preşedintele asociaţiei ,,Împreună pentru copiii cu cancer", doamna Gabrila Farczadi, scopul acestui concurs a fost de a aduna fonduri pentru organizarea unei tabere de vară „Champ Camp 2017", destinată copiilor diagnosticaţi cu cancer. Specatcolul-concurs, în cadrul căruia, 20 de concurenţi au interpretat câte o piesă muzicală, s-a desfăşurat cu sala plină a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.

Artistul Vizi Imre, prezent şi activ la ambele ediţii, membru în juriu, modest şi implicat în proiect, a răspuns la câteva întrebări.

- Care a fost motivul pentru care te-ai implicat în acest proiect?

- Din compasiune şi dorinţa de a contribui, cât pot şi cum pot, la împlinirea visului pentru copiii care au supravieţuit şi au trecut de tratamentul pentru cancer.

- Ce îşi propune organizarea acestei tabere de vară din anul viitor?

- Organizarea taberei de vară 2017, aşa cum arăta şi doamna preşedintă a asociaţiei, îşi propune, ca acesti copii să se poată bucura de relaxare, şi diverse activităţi cu scopul de a le creşte încrederea, stima de sine şi curajul. Ei se pot recupera astfel, atât fizic cât şi din punct de vedere psihic emoţional."

- Concurentul care a obţinut locul întâi primeşte alături de trofeu şi o piesă înregistrată cu Vizi Imre, adică cu tine, şi un videoclip oferit de design Dropp Studio. La ce te-ai gândit în momentul când ai accepat să îţi oferi în mod gratis, imaginea ca artist?

- Aşa cum am mai spus, compasiunea şi realizarea visului celor vitregiţi de soartă m-au facut să mă implic, dar pe plan artistic doresc să descoperim noi talente şi să le oferim o şansă de promovare, atât în ceea ce priveşte folclorul cât şi muzica uşoară.

- Cine a fost receptiv la participarea în cadrul acestui concurs?

- Adolescenţii, iar după participarea la preselecţie am fost încântaţi de valoarea şi potenţialul artistic al tinerilor."

- La ce eveniment vei mai participa?

- În luna decembrie, voi participa tot la un eveniment caritabil, la Centrul de recuperare de la Târnăveni. Le voi cânta oamenilor din acest centru şi sper să le aduc zâmbetul pe buze.

Jula Mara, participantă cu piesa lui Justin Bieber-Love yourself, în vârstă de 15 ani, elevă la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş, a spus că participarea ei la acest eveniment este datorată ,,sentimentului de compasiune faţă de copiii bolnavi de cancer, iar eu, prin interpretarea mea, doresc să le alin cât pot suferinţa şi sper că am adus o rază de speranţă în viaţa lor".

Răuţă Alexandra a interpretat din repertoriul artistei Adele, piesa I found a boy. Ea a mărturisit faptul că este o experienţă în a se manifesta pe scenă, nu atât premiile cât faptul că poate participa şi ea la spectacol a încântat-o.

Sipos Tiffany cu piesa Formaly at, a câştigat anul acesta concursul ,,SING FOR THE MOMENT".

Lasă un comentariu