Un maramureșean își lasă averea DNA!

Distribuie pe:

Faptul că românii sunt tot mai satisfăcuți de activitatea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) este dovedit și de gestul unui maramureșean, de 44 de ani, care dorește, nici mai mult, nici mai puțin decât să își lase bunurile proprii drept moștenire temutei instituții.

„Maramureșeanul și-a propus să susțină demersurile procurorilor anticorupție și după ce nu va mai fi pe această lume. El este decis să își lase averea personală (o casă cu o suprafață de 390 de metri pătrați, care are un teren de 370 de metri pătrați, precum și o altă casă de 120 mp, care are un grajd anexă, plus un teren de 9500 de metri pătrați DNA, demarând deja procedurile necesare.

Românul nostru, susținător al luptei anticorupție, a luat deja adeverințele de la primăria din localitatea în care se află proprietățile, adeverințe care îi sunt necesare la notar în vederea întocmirii testamentului. El a explicat că este necăsătorit și că nu are nici urmași direcți, prin urmare s-a gândit să facă un gest pentru societate, în general, și pentru lupta anticorupție, în particular.

A notificat și DNA - Serviciul Central despre intenția sa și a explicat de ce casele lui trebuie să ajungă în proprietatea acestei instituții și nu a administrației locale (primărie).

Lasă un comentariu