Bogdan Covaci, City'us Târgu-Mureș: „Va fi o experiență cu adevarat de neuitat"

Distribuie pe:

Înaintea plecării spre Lisabona, pentru partidele grupei D, din UEFA Futsal Cup, Elite Round, căpitanul echipei City'us Târgu-Mureș, Bogdan Covaci, și-a exprimat părerea cu privire la acest turneu.

- Ce înseamnă pentru City'us prezența între primele 16 echipe ale continentului?

- Având în vedere și media de vârsta a lotului este ceva extraordinar! Va fi o experiență cu adevarat de neuitat pentru toată echipa, începând de la antrenori până la ultimul jucător.

- În partidele cu Italia ai avut ocazia să întâlnești adversari de calibru. Cum crezi că putem contracara forța adversarilor?

- Într-adevăr în Italia am întâlnit și unul din cei mai buni jucători din lume, Merlim, care face parte din lotul echipei Sporting. Multă forță fizică, maximă concentrare și fără greșeli. Așa joacă ei, asta trebuie să facem și noi. Unitatea grupului, a echipei, ne va ajuta să facem un meci bun.

- Cum va fi turneul de la Lisabona, la ce să ne așteptăm?

- Turneul de la Lisabona va fi unul din care vom avea doar de învățat. Nu putem să avem așteptări foarte mari ca rezultate, pentru că întâlnim echipele de top ale Europei.

- Primul meci, cu Dynamo Moscova. Cel mai greu adversar din grupă?

- Meciul cu Dinamo va fi un meci extrem de dificil, dar o să încercăm să ne apărăm bine și să ne bucurăm în același timp de șansa de a juca alături de unii dintre cei mai buni jucători, însă cred că meciul cu Sporting va fi mai dificil ținând cont că au și suportul fanilor.

- Cum crezi că vor reacționa tinerii jucători din cadrul lotului?

- Jucătorii tineri cu siguranță vor fi impresionați atât de echipele pe care le vom întâlni, dar și de atmosfera de care se bucură doar adevărații campioni din futsal!

- Ce ar însemna pentru echipă un rezultat pozitiv în meciurile de la Lisabona?

- În turneul de la Lisabona o să ne luptăm cred eu pentru locul 3 cu Gyor. Suntem constienți de forța celor de la Sporting și Dynamo.

- La ce să se aștepte suporterii?

- Vom lupta pentru club, pentru echipă, așa cum am făcut de fiecare dată. Vrem să ieșim cu capul sus de pe teren.

City'us va disputa primul meci al turneului de UEFA de la Lisabona, joi, de la ora 20.00 (ora României), în compania celor de la Dynamo Moscova.

 

 

Lasă un comentariu