Târgul de bunătăți românești a ajuns și la Sighișoara

Distribuie pe:

Timp de 3 zile în acest weekend, de astăzi, 25 noiembrie, și până duminică, 27 noiembrie, va avea loc primul „Târg de bunătăți românești" din orașul Sighișoara.

Târgul va fi organizat în parcarea magazinului Kaufland din strada Mihai Viteazu și va fi deschis pentru vizitare în intervalul orar 9:00-17:00, în fiecare zi a acestui sfârșit de săptămână.

Acest eveniment face parte din seria de târguri prin care Kaufland susține producătorii români, din pasiune pentru prospețimea și savoarea produselor tradiționale.

În cele 15 căsuțe de poveste în care va fi amenajat târgul, locuitorii orașului Sighișoara vor putea degusta și achiziționa o gamă variată de produse 100% românești, direct de la producătorii locali.

Prin această serie de târguri, Kaufland susține producătorii autohtoni, oferindu-le în mod gratuit spațiu de vânzare și logistică, pentru ca ei să poată aduce produsele lor și mai aproape de români. Această inițiativă de a-i sprijini face parte din angajamentul pe care Kaufland și l-a luat față de producătorii români încă de la intrarea pe piața autohtonă.

 

Lasă un comentariu