La Târgu-Mureș, Conferința Economică: „Uniunea Europeană și provocări economice pentru România"

Distribuie pe:

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, membru al Fundației pentru o Europă a Națiunilor și a Libertăților, organizează în Târgu-Mureș, Conferința Economică „Uniunea Europeană și provocări economice pentru România", care va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie 2016, ora 9,00, în sala de conferințe a Hotelului Grand din Piața Victoriei. Conferința va fi susținută de personalități ale mediului academic de specialitate economică și invitați cu experiență din sectorul agricol și industrial. În cadrul conferinței va avea loc și un schimb de opinii între vorbitori și invitații participanți din sală.

Conferința își propune să aducă în discuție principalele provocări și obstacole de ordin economic la care sunt supuse mediul de afaceri și societatea românească în contextul împlinirii, în data de 1 ianuarie 2017, a 10 ani de la aderarea României la spațiul Uniunii Europene.

În programul conferinței, un moment cultural - evocare Avram Iancu, prezentare costume populare și un recital de cântece tradiționale românești.

Lasă un comentariu