ÎN CURÂND, STAȚIE DE AUTOBUZ LA PALATUL CULTURII?!

Distribuie pe:

Inițiatorul unui proiect de a se reveni la stația de autobuz de la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, pentru viitoarea ședință a Consiliului Local, domnul Claudiu Maior, consilierul personal al primarului dr. Dorin Florea, vede această problemă ca pe o nevoie cetățenească.

- Domnule Maior, care este motivul inițierii acestui proiect?

- Așa cum știe toată lumea, sau cei care sunt un pic mai în vârstă, că exista o stație de autobuz în față la Palatul Culturii, o stație care deservea pe cei care veneau la Primărie, cei care mergeau la Palatul Culturii, cei care mergeau la cinematograful Arta și de ce nu toți studenții care vin spre centru, lucru pe care îl vom propune în viitoarea ședință ca să vedem dacă Consiliul Local va vota acest lucru. Cred că este un lucru binevenit pentru târgumureșeni și sper ca votul să fie pozitiv.

- V-ați gândit și la alte variante, de exemplu la restaurantul Europa, dinspre cartierul Tudor, unde distanța până la stația Poli 2 este foarte mare?

- Fără nici o problemă, oriunde avem propuneri și cereri, ne gândim să le discutăm și să le găsim rezolvare.

- Asta ce ar însemna? Cetățenii să facă o listă, să o luați în considerare?

- Eu mai repede spun că asociațiile de proprietari care sunt în acea zonă trebuie să se implice, să propună.

- Credeți în perspectiva votării acestui proiect?

- Da, de ce nu, cred că este ceva normal. Numai unora li se par unele lucruri, care sunt în folosul cetățenilor, anormale.

Lasă un comentariu