TÂRGUMUREȘENII, RĂSFĂȚAȚI DE PRIMĂRIE ÎN LUNA CADOURILOR!

Distribuie pe:

După aproape un an de activitate, luna cadourilor le aduce târgumureșenilor mai multe surprize pregătite de Primăria municipiului, câteva dintre acestea fiindu-ne dezvăluite de domnul Claudiu Maior, consilier personal al primarului Dorin Florea.

„Ca în fiecare an, Primăria municipiului Târgu-Mureș s-a pregătit așa cum se cuvine pentru ca târgumureșenii să simtă că ultima lună este o perioadă de sărbătoare, pe care să o petreacă mai relaxat și să întâmpine noul an cu optimism și poftă de viață.

Încă din prima zi a lunii, în care vom celebra cu toții Ziua Națională a României, târgumureșenii sunt invitați, începând cu ora 18,30, în Piața Victoriei, unde vor fi întâmpinați și... încântați de îndrăgiții interpreți de muzică populară Ciprian și Mihaela Istrate, Marius Ciprian Pop și Ionuț Fulea.

La ora 20, vom asista la un superb foc de artificii, iar manifestările dedicate Zilei Naționale vor continua cu un concert al trupei Voltaj.

Pentru bucuria copiilor, dar și a tuturor târgumureșenilor, tocmai pregătim bradul din centrul orașului, urmând ca, în seara de 6 decembrie, acompaniați de Gașca Zurli, să pornim iluminatul festiv.

Urmează, pe data de 7 decembrie, la ora 17,30, inaugurarea patinoarului din Parcul Municipal, care va funcționa până la sfârșitul lunii februarie, anul viitor.

În 8 decembrie, de la ora 17,30, Cetatea Medievală va răsuna de colinde, în interpretarea corurilor aparținând cultelor din Târgu-Mureș, dar și a inegalabilului Ștefan Hrușcă.

La Palatul Culturii, ziua de 13 decembrie le va aduce târgumureșenilor concertul lui Brody Janos, iar în 31 decembrie vom organiza, în Piața Victoriei, Revelionul 2017.

Începând cu ora 22, vor concerta Cristi Minculescu și trupa Iris, iar invitată specială și, sunt convins, o surpriză plăcută pentru târgumureșeni, va fi Felicia Filip.

La toate aceste evenimente, Primăria Târgu-Mureș îi invită cu drag pe toți cetățenii orașului", ne-a declarat domnul Claudiu Maior. 

Lasă un comentariu