O imixtiune grosolană în politica internă a României - SOLUȚIA ESTE O PARTICIPARE MASIVĂ LA VOT A ROMÂNILOR!

Distribuie pe:

Ieri, joi, 8 decembrie, la invitația UDMR, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, a venit în România, la Satu Mare, pentru a îndemna minoritatea etnică maghiară să se mobilizeze la vot pe 11 decembrie. Orban s-a întâlnit cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, care a calificat invitația ca „extrem de oportună", susținând că acțiunea de mobilizare a comunității maghiare pentru alegerile de duminică este foarte importantă. (sursa Agerpres).

Ceea nu s-a remarcat este că Victor Orbán susține UDMR, nu atât de dragul acestuia, cât din motivul că pe listele acesteia sunt reprezentați candidați ai Partidului Civic Maghiar, cu sediul la Odorheiul Secuiesc. Acesta este, în realitate, o filială în România a Fidesz - Partidul Civic Maghiar al premierului Orbán.

Este un caz evident de grosolană imixtiune în politica internă a României, fără a mai aminti obrăzniciile vicepremierului Zsolt Semjen, care a amenințat țara noastră că el „va bate cu pumnul în masă", sau ale ministrului de externe Péter Szijjártó, cel care a interzis participarea diplomaților unguri la sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Să ne imaginăm doar ce scandal ar fi fost, dacă președintele Klaus Iohannis i-ar fi îndemnat, explicit, să se mobilizeze la vot doar pe români!

Există, însă, soluții pentru toate. Pentru contracararea ipocriziei lui Viktor Orbán și a imposturii ONG-ului etnic „partidul-balama", soluția ar putea fi o mobilizare masivă a electoratului român, îndeosebi din Ardeal.

SĂ MERGEM LA VOT ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!

Nu ratați prilejul, ca să nu aveți ce să vă reproșați în următorii patru ani!

 

Lasă un comentariu