Prin județ, în prag de sărbători…

Distribuie pe:

Sighișoara - Târg de Crăciun
Municipalitatea sighișoreană pune la dispoziția agenților economici, cu titlu gratuit, cinci căsuțe de lemn, în care aceștia au posibilitatea de a comercializa vin fiert, ceaiuri aromate, cozonac, turtă dulce, prăjituri și alte delicatese, precum și decorațiuni și ornamente. Aceste produse vor putea fi achiziționate de către sighișoreni în cadrul Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 21 - 28 decembrie, în Piața Octavian Goga din municipiu.
La vreme de colind…
Primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean îi invită pe sighișoreni să participe la concertele organizate în Sala festivă a Municipiului, pe tot parcursul acestei luni. După spectacolul din 7 decembrie, onorat de prezența directorului Filarmonicii din Chișinău, maestrul Cristian Florea, urmează, la 15 decembrie, ora 18, un concert de colinde susținut de Asociația corală „Armonia-Sighișoara", iar la 18 decembrie este programat Concertul de Crăciun „Basme pentru copii și părinți" organizat de Asociația Cultura Viva Sighișoara.
Reghin - Colocviu național
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară" a programat, ieri, 9 decembrie, un spectacol de colinde, cu participarea artistei Mariana Anghel și a Coralei Bărbătești Ortodoxe ARMONIA din Constanța. Azi, 10 decembrie, la Biblioteca Municipală „Petru Maior", la ora 10, continuă Colocviul Național „Ovidiu Bojor", ediția a doua.
Sovata - În spirit civic…
Odată cu sosirea sezonului rece, municipalitatea reamintește locuitorilor și agenților economici că, potrivit hotărârilor legislativului local, proprietarii și /sau chiriașii au obligația de a asigura îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe trotuare și desfundarea rigolelor de scurgere, zăpada urmând a fi depozitată pe partea carosabilă a drumurilor publice, la maximum 30 de centimetri distanță de la trotuar, fără a stânjeni circulația autovehiculelor. De asemenea, cetățenii trebuie să asigure curățarea zăpezii și a țurțurilor de gheață de pe acoperișuri, terase, din jgheaburi și burlane. Neîndeplinirea acestor obligații constituie contravenții și pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 600 și 1.200 de lei.

Lasă un comentariu