AlcoLine 021.9335, punct de sprijin pentru dependenții de alcool!

Distribuie pe:

Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT) a lansat, în premieră, linia telefonică AlcoLine, cu numărul special 021.9335, unde le vor fi oferite informații relevante și sprijin psihologic acelora care se confruntă cu problemele asociate dependenței de alcool, dar și rudelor, apropiaților sau persoanelor care intră în contact cu astfel de cazuri.

Apelanților le vor fi oferite informații despre ce înseamnă dependența de alcool și despre resursele terapeutice pe care ALIAT le oferă în marile regiuni ale țării, precum și despre serviciile existente în domeniu, dar și sfaturi și consiliere, în funcție de fiecare caz în parte.

Serviciul AlcoLine este unul confidențial și este dedicat acelora care au decis să facă primul pas în lupta cu alcoolul, consilierii de la capătul firului tratându-i pe apelanți cu prietenie, înțelegere și susținere, ghidându-i spre reabilitare și explicându-le tipurile de tratament.

Numărul scurt 021.9335 poate fi apelat de orice persoană adultă, de luni până vineri, între orele 10-17, aplicându-se tariful standard.

Lasă un comentariu