RETROSPECTIVĂ 2016, LA E.ON ROMÂNIA

Distribuie pe:

Managementul companiilor operaționale E.ON din România a organizat marți, 20 decembrie 2016, la sediul E.ON din Târgu-Mureș, întâlnirea anuală cu ziariștii.

La întâlnire au participat doamnele: Ana Maria Matei, director general E.ON Servicii, Claudia Griech, director general adjunct E.ON Energie România, și Teona Oltean, director general adjunct E.ON Distribuție România.

În discursurile prezentate, s-a făcut referire la modernizarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale și de energie electrică, la dezvoltarea de servicii și produse noi pentru clienți, la derularea de campanii privind siguranța utilizării energiei și de promovare a eficienței energetice. Acestea fiind, câteva dintre principalele direcții pe care s-a concentrat activitatea E.ON pe parcursul anului 2016.

Gazda primitoare, doamna Ana Maria Matei, director general E.ON Servicii, a punctat acțiunile legate de siguranță în utilizarea surselor de energie, acțiuni reflectate în presă, de implicare în comunitate, precum și derularea a 40 de proiecte sociale, de reabilitare de locuri de joacă, desfășurate pe parcursul anului 2016, precizând faptul că astfel de acțiuni vor continua și în anul 2017.

Doamna Claudia Griech, director general adjunct E.ON Energie România, s-a referit la dezvoltarea de servicii și produse noi pentru clienți. În completarea E.ON Myline, compania a lansat de curând MyApp, o aplicație pentru telefonul mobil, care permite accesul la toate informațiile care se regăsesc pe portalul E.ON Myline, inclusiv posibilitatea achitării facturii direct de pe telefonul mobil.

Au fost scoase în evidență serviciile noi, special configurate pentru a îndeplini nevoile de încălzire inteligentă și eficientă. În acest sens, în anul 2016, a fost dezvoltat un produs inovativ și complet de încălzire a locuinței, E.ON Life. Acesta asigură nu doar montarea unei noi centrale, ci și servicii de mentenanță și asistență tehnică de urgență 24/7.

Doamna Teona Oltean, director general adjunct E.ON Distribuție România, a făcut referire la investițiile importante în modernizarea rețelei de gaze naturale. În județul Mureș au fost derulate mai multe proiecte care au constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de circa 107 kilometri, suma totală investită fiind de 8,6 milioane de lei. Proiectele de investiții au fost derulate în localitățile Târgu-Mureș, Deleni, Sovata, Sălcud, Cristești, Petricala, Șoimuș, Suplac, Filpișu Mic, Pusta, Șincai, Tușinu și Iernut.

Pentru anul viitor, în județul Mureș se estimează investiții în valoare de circa 13 milioane de lei pentru reabilitarea a circa 102 kilometri de conducte și branșamente.

Noutatea acestui final de an, în ceea ce privește compania E.ON Distribuție România, este schimbarea denumirii, începând cu anul viitor. DELGAZ GRID pornește la drum ca un jucător puternic pe piața energiei din România, procesul de rebranding este unul strict legat de crearea și promovarea unei identități vizuale, fără efecte asupra activității sau organizării actuale a companiei, care va păstra valorile Grupului E.ON, din care face în continuare parte.

În anul 2016, campaniile de informare comune cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au continuat, în baza parteneriatului strategic ,,Împreună pentru siguranță". ,,Mai bine previi, decât să nu fii!" este cea mai recentă dintre acestea, iar mesajul principal este recomandarea de a se monta detectoare de gaz și de fum care pot preveni situații tragice. Proiectele de implicare în comunitate vor continua și în anul 2017.

 

Lasă un comentariu